1/10 A kérdező kommentje:
Mindkét név nagyon tetszik de együtt egy kicsit hosszú. Viszont egyikről sem tudnank lemondani a másik javára
2015. nov. 12. 17:33
2/10 Pelenkásfiú válasza:
Hú, nekem nagyon nem tetszik a Jácinta :/
(Nem is hallottam még egyébként)
3/10 anonim válasza:
Hosszú, felesleges, s összeolvadnak az a betűk Jácint AA nnamária.
S hogy akarjátoj szólítani?
4/10 A kérdező kommentje:
Jácintának:) van ilyen kislány távolabbi ismerősök közt, őt is mindig így hívják. Szerintem gyönyörű név. De a nagytesó ragaszkodik az Annamarihoz (ő Kamilla Marianna - a Marianna a keresztanyuka után). Viszont nekünk is tetszik, hogy így a második nevek Annamari-Marianna
2015. nov. 13. 08:44
5/10 anonim válasza:
Hát akkor mindegy, nem?
Nagytesó neve is hosszú.
6/10 anonim válasza:
Hát elég hosszú, de nekem tetszik, hogy az első név mindkét gyerkőcnél virágnév, a második meg hasonló.
7/10 anonim válasza:
Hosszú valóban, de zavaróbb, hogy összefolyik, mivel az egyik A-ra végződik, a másik pedig A-val kezdődik. :/ Az Annamária ráadásul eleve két név összevonása.
Elég szerencsétlen helyzet sajnos, hogy pont ezek tetszenek és mégsem lehet őket jól egymás mellé illeszteni.
De végülis, ha nektek jó, akkor legyen ez, maximum nagyobb szünetet kell hagyni a két név között. :)
8/10 anonim válasza:
A két virágnév, s a fordított név ötlet nekem is tetszik, csak összefolyik, s hosszú.
9/10 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs vele, plusz ha neketek tetszik akkor hívjátok így.
10/10 anonim válasza:
Nekem tetszik így egybe ez mind; tudom, hogy már nem aktuális. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!