Mi veszi rá az embereket a "furcsa" munkákra?
Figyelt kérdés
Nem vetek meg senkit, mindenkinek értékes a munkája. Ennek ellenére mindig is érdekelt hogy milyen esemény hatására választ egy ember furcsának mondható karriert? Nem sztriptíz meg hasonló munkákra gondolok hanem Pl. Nőgyógyász,boncmester, temetkezés stb2017. jún. 2. 10:46
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ment a zöld mindenkinek!
2017. jún. 3. 14:03
12/16 anonim válasza:
Ahhoz képest 16%-on vagyok, valószínűleg sokak nem értenek egyet velem. Pedig igazam van. Ugyan mi venne rá valakit a kórboncnokságra, ha nem az, hogy szadista? A 10-es válaszoló meg igazi nőies teremtés... :) Gratulálok...
13/16 anonim válasza:
Tipikusan az a lány, aki rohadt különlegesnek hiszi magát, hogy ilyenekről beszél. Mondd, 10-eske, animét nézel, te kis különleges hópihe?
14/16 anonim válasza:
Régebben néztem :) Miért? ^^
Nem azért akarok kórboncnok lenni, mert olyan rohadt különlegesnek hiszem magam :D Vagyis annak hiszem magam, de minden ember annak gondolja magát, és ennek semmi köze ahhoz, mit akarok később dolgozni :3
Amúgy ha a nagy elméleted szerint szadista vagyok, nem félsz, hogy megkereslek és kiélem rajtad a szadista hajlamaimat? :D Én a helyedben nem bírnék nyugodtan aludni éjszaka :P
15/16 A kérdező kommentje:
Miért akarsz boncnok lenni ?
2017. jún. 4. 11:07
16/16 anonim válasza:
Mert érdekes, nyugis. De már leírtam amúgy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!