Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok rajtam...

Vannak itt olyanok rajtam kívül, akik egyetemre szerettek volna menni, de valami oknál fogva nem jött össze nekik?

Figyelt kérdés
Ha igen, dolgoztok vagy valami OKJ-s képzést csináltok vagy munkanélküliek vagytok?
2017. máj. 30. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Az én hibám volt, túlizgultam az érettségit és így elrontottam, nem vettek fel oda ahova menni akartam. Most dolgozom az egyetem helyett.
2017. máj. 30. 20:23
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
En is kihagytam egy evet de nyelveket tanultam es most mar megvannak a pontok, meg csinallok egy nyelvvizsgat a diszites kedveert aztan megyek egyetemre. A lenyeg hogy ne add fel az eleted abban az egy evben...nekem pokoli egy ev volt, meg most is, de bejutok arra az egyetemre. :D
2017. máj. 30. 21:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Ö...három éve ballagtam, kétszer próbálkoztam felvételivel, de ráhagytam.
2017. máj. 30. 21:22
 4/8 anonim ***** válasza:
35%
Nem vettek fel oda, ahová szerettem volna menni. Kínomban jelentkeztem máshova, fel is vettek már, de nem fogok oda menni. Eldöntöttem hogy jövőre durr neki egy emelt érettségit és irány az a kötsög ELTE.
2017. máj. 30. 22:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Fú,én is hasonlóan vagyok,mint te kérdező,csak én megint jelentkeztem,és egyszer nem azért nem mentem,mert nem vettek fel,hanem más okból :S elég szánalmasnak érzem magam.
2017. máj. 30. 22:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a tanévben munkanélküli vagyok papíron, minden energiámat a külön felvételire való készülésre és a szintemelő érettségre való készülésre fordítottam. Akartam menni okjra, de végül nem indult semmi ami érdekelt volna. Idén kb biztos, hogy felvesznek egyetemre, tavaly is felvettek volna, ha nem csak egy szakot írok be:D A kérdés csak az, hogy oda ahová igazán menni szeretnék, oda felvesznek e...De ha ismételten nem vesznek fel oda, akkor elkezdem a c tervet egyetemen, aztán közben megpróbálkozok megint. Mivel külön felvételi van, így nem folyton a már meglévő pontjaimmal kell gazdálkodnom, minden évben tiszta lappal kezdek.
2017. máj. 30. 23:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Én akkor depressziós voltam, és otthon voltam, meg céghez jártam ki rokonomhoz, néztem milyen munka folyik stb... elvoltam, aztán végül találtam valami nekem illő szakot, és most azt fejezem be :)
2017. máj. 31. 14:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Kimentem külföldre érettségi után, de már hazajöttem. Most gondolkodok, hogy be kéne pótolni, ami akkor elmaradt.
2017. máj. 31. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!