Ki fog még rajtam kívül Szegedre egyetemre járni? És melyik szakra? Esetleg valaki SZTE-FOK-ra?
Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 14:21
1/4 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz, ha maga a suli honlapján érdeklődsz biztos van ott fórum, vagy facebook-on, iwiw-en is vszeg vannak fent klubjaik.
2/4 anonim válasza:
Vagy felvi fórum:) Ha végre műküdni fog:D
3/4 A kérdező kommentje:
Hát igen, drága felvi.hu kicsit leredukálódott a fórum nélkül. Köszi a tippeket, de ettől függetlenül lehet jelezni nekem az érintetteknek :)
2010. júl. 23. 15:58
4/4 anonim válasza:
felvi.hu került több száz millió/milliárd ft-ba, erre ennyit ér hogy 1 nagyobb látogatottságtól megzuhan... le kell tiltani modulokat, amúgy sem felhasználóbarát site.
elég szégyen ilyet összehozni/működtetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!