Van még rajtam kívül olyan, aki UTÁL egyetemre járni/egyetemen tanulni?
Figyelt kérdés
Mert én utálom az egyetemet, mert nem tetszik az, amit ott tanulok, utálok órákra járni...2010. máj. 24. 14:58
1/10 anonim válasza:
Én nem utálok, szeretem amit tanulok, bár van egy-két tárgy amitől a falra mászom. Miért nem hagyod abba ha nem tetszik?
2/10 anonim válasza:
Én szeretem,ezerszer jobban érzem magam az egyetemen,mint középiskolában.Még ilyenkor,vizsgaidőszakban is.
De ha ennyire nem szereted,akkor miért nem mész át pl. egy másik szakra,ami tényleg érdekel?
3/10 A kérdező kommentje:
Azt akarom, csak félek, hogy a szüleim mit szólnak majd hozzá...
2010. máj. 24. 15:03
4/10 anonim válasza:
Gondolod,hogy ezt nem értenék meg?Szerintem biztos nem akarnák azt,hogy a gyerekük ne találja meg azt,ami érdekli.(Persze,ezt mint kívülálló gondolom.)
5/10 anonim válasza:
Épp azért vagy már nagy egyetemista hogy dönthessél magadtól:) Nekem pl már abba sem szóltak bele hogy hova megyek:)
6/10 A kérdező kommentje:
Nekem se szóltak bele, én döntöttem azon szak mellett annak idején, amit most tanulok, de életem eddigi legrosszabb döntése volt... :(
2010. máj. 24. 15:15
8/10 anonim válasza:
Eddig én is utáltam, de mertem változtatni (megbeszéltem a szüleimmel, és ha nehezen is, de megértették és jelentkeztem oda ahová egész életemben akartam) és már alig várom, hogy vége legyen a nyárnak(pedig még el sem kezdődött...:)és mehessek az új suliba. :)
9/10 A kérdező kommentje:
nyelv szak
és Te utolsó?
2010. máj. 24. 16:22
10/10 anonim válasza:
én jobban szeretek egyetemre járni, mint gimibe.
De am nem kötelező bejárni, én csak szemináriumra járok, és azokra a tárgyakra amik érdekelnek. a többit itthon megtanulom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!