Mi történik velem? Mit tegyek?
Így látatlanba háttérismeretek nélkül, és mivel a válaszadók többsége nem szakember, így én sem, nehéz bármiféle használható választ adni.
n+1 oka lehet azoknak, amiket leírtál, kérdés, hogy egyáltalán összefüggnek-e?
Én elsősorban arra keresnék választ, történt-e valamilyen (komoly) változás az életedben?
Az ingerlékenységnek, türelmetlenségnek az oka lehet akár egyszerű fáradság, mint lelki s mint fizikális. Pl. az iskola miatt. Vagy túlterheltség etc.
Ez okozhatja a memóriád átmeneti zavarát, kevésbé gyorsaságát.
A magányosság érzése, ha nem vagy ráhangolódva, hogy egyedül kell lenned, esetleg kevesebbet kommunikálsz, ez lehet magyarázat az alap szavak elfelejtésére.
(Bár szerintem az sem mindegy verbális vagy nonverbális kommunikáció során nem jutnak eszedbe a szavak.)
Hosszabban nem szeretnék Neked válaszolni, mert, ha túl hosszú, elveszik benne a lényeg.
Ott a kulcsszavak között a válasz.
Magányos vagy, előjöttek a hormonok és kapuzárási pánikod lett. Kellemetlen tudom, hisz velem is volt hasonló.
Velem is nagyjából ez van. De én 22 éves vagyok. Azt vettem észre (mások is),hogy kb 20 éves koromtól egyre "hülyébb" leszek. Én is elfelejtek rengeteg alap dolgot,amiket eddig tudtam. Egy dolgot minimum ötször el kell mondani,hogy megértsem. Ha pl adok inni az állatoknak,két perc múlva már elfelejtem,hogy mennyit ittak.
Vagy megcsinálok egy dolgot és pár perc múlva megcsinálom megint,mert elfelejtem,hogy már megcsináltam.
Összetévesztettem a múltkor a kulát a szennyestartóval és a koszos zoknit a kukába dobtam. Mondanak nekem valamit és kb egy óra múlva még azt is elfelejtem,hogy miről beszélgettünk. Elég aggasztó ez a dolog. Félek,hogy ha már most ez van,mi lesz velem 20-30 év múlva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!