Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti veszítettetek már el...

Ti veszítettetek már el valakit, akit nagyon megkedveltetek, megszerettetek?

Figyelt kérdés

Mert én igen. Volt egy lány, akivel itt ismerkedtem meg, még januárban, az utolsó levelezésünk pont nőnapkor volt, azóta nem válaszol semmire. Iszonyatmód hiányzik, nagyon aggódom érte, hogy baja esett. :( Valami rosszat mondhattam neki? De nem mutatta jelét annak, hogy megharagudott volna.

21/F

2017. máj. 25. 11:57
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Ja,hát én nem halálról beszéltem nyilván.Még meg is látogattam mikor hónapok óta nem tudtam róla mert aggódtam miatta.

Nos nem volt benne sok köszönet finoman fogalmazva :D

2017. máj. 25. 12:42
 22/29 anonim ***** válasza:
Aki menni akar, arra rá kell adni a kabátot... akár 40 fokban is :D
2017. máj. 25. 12:45
 23/29 A kérdező kommentje:

Az nyugtalanít a legjobban, hogy nem tudom az eltűnés okát. Mert mi van, ha mondjuk balesetet szenvedett? :( Szégyen vagy sem, most is úgy bőgök, mint egy óvodás. Az előző lány elvesztésén túltettem magam valahogy (na, ezt mindjárt kifejtem bővebben is), de a legutóbbi lány hiányzik, de cefetül.

Á, igen, az előző lány. Vele tavaly augusztusban kezdtem levelezni itt, még abban a hónapban megszűnt a fiókja. Semmit sem tudtam az egyéb elérhetőségeiről, így abszolút elvesztettem. De ettől függetlenül sokat próbálkoztam a keresésével, mert legalább a külsejét és a hozzávetőleges lakhelyét megadta (csak megyét). Erre egy lottóötösnél is kisebb esélyem volt, hogy rátaláljak újra...és basszus, április végén, egy válaszhoz kötődő privátnak köszönhetően megleltem őt újra!!! Úgy derült ki, hogy ki ő, amikor leírta a hobbiját, a megyéjét és a külsejét. Állítólag ő is örült nekem...ja, nem. Egy nagy lószart. Azóta cseszik írni, de a fiókja még megvan.....

2017. máj. 25. 13:04
 24/29 anonim ***** válasza:
Te vagy az, aki egy biciklivel akart körbejárni pár helységet?
2017. máj. 25. 13:06
 25/29 A kérdező kommentje:
És nekem ne mondja senki, hogy egy hónap alatt legalább 5 nyomorult percre nem tudna felnézni!
2017. máj. 25. 13:06
 26/29 anonim ***** válasza:
De mit frusztálod magad rajta? Öreg én meglátigattam és zsarukat hívott rám :D pedig mi összeköltözést tervezgettünk csak szerencsére még előte meghülyült így idejében visza tudtam mondani! :D Idiótákkal nem kell foglslkozni!
2017. máj. 25. 13:11
 27/29 anonim ***** válasza:

Arra ez az oldal nagyon jól megtanít, hogy miért nem szabad megbízni random emberekben.

Nekem is volt 2 lány akit itt ismertem meg. Egyik random eltűnt, azóta sem válaszol, pedig egyébként semmi baja.

A másikkal találkoztam is párszor, mint kiderült, mellettem egy másik gyerekkel is beszélgetett, vele szépen össze is jöttek, én meg mehettem amerre láttam, de ez utólag derült csak ki.

Na ezek után szerintem egyértelmű, hogy ezen az oldalon ha privát üzenetben írnak is, maximum alkalmi pszichológiai kérdéseket vagyok hajlandó feszegetni, és nem élem bele magam, hogy lesz-e valami.

Az meg, mikor egy hímnemű kér segítséget, aztán utána a nyakamon marad, mint egy óvodás, napi szinten a nyakamra jár újabb segítségekért, attól kifejezetten a falra mászok.

Pedig tényleg mindenkivel jó szándékkal voltam, de a sok ilyen előbb-utóbb bárkiből ki tudja hozni az állatot.

22/F

2017. máj. 25. 13:22
 28/29 anonim ***** válasza:
persze, de ez ilyen. halt már meg közeli rokon, eltávolodtunk egy baráttal, viszonzatlan szerelem, vagy akár elszakadni a szülőktől. mindnél gyászt kell megélnünk, hogy képesek legyünk továbblépni.
2017. máj. 25. 14:59
 29/29 anonim ***** válasza:

A kérdést elolvasva azt hittem először, hogy valami komoly kérdés lesz a halálról...

Erre csak annyi, hogy nem ír vissza neked pár kocka, és ezt te "elvesztésnek" nevezed.

Fú ember, szerintem kapcsold ki azt a tetves gépet, és lépj ki egyszer a való életbe a hús-vér emberek közé is. Meg fogsz lepődni attól, amit majd tapasztalni fogsz....

2017. máj. 26. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!