Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fordult már elő, hogy egy új partnerrel megkedveltetek egy olyan pózt, amit előtte utáltatok, vagy fordítva?
És miért lenne fontos Neked? A barátnőd nem szereti? :P
Egyébként nem tudom, az én válaszom mennyit ér, vagy hasznos lesz-e. Én sok lánnyal ellentétben nem tudok elélvezni lovaglópózban, szerintem kicsi a csiklóm, és nem ingerlem eléggé.
Viszont alapból szerettem a pózt, néha jó, ha én irányítok, meg élveztem, hogy a pasi élevezi a testem látványát, ahogy tekergek rajta :P
Ezeket már máshová is leírtam, de nem találom a kérdést :D
Én kitaláltam erre azt (bár ez biztos nem újdonság), hogy hátra dőlök kicsit (szemben a pasival, miközben rajta ülök) és izgatom a kezemmel a csiklóm. Ez jó látvány a pasinak, plusz én is elélveztem, bár mivel ekkor megfeszül a testem, a pasinak kell mozognia..
A pasinak háttal is lehet ezt csinálni, de nekem az nem kényelmes egyáltalán, de lehet, hogy másnak az.
Köszönöm, az őszinte választ, őszinte leszek én is.
Én nagyon sok cikket, információt olvasok a szexualitásról, így lexikálisan eléggé otthon mozgok a témában. És hallottam egy felvetést, hogy ez lehet, hogy a partnertől függ, és gondoltam, legyünk okosabbak, megkérdezem.
És nem, nem a partnerrel van a gond, nem lecserélni akarom ezután a poszt után :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!