Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit tegyek, hogy el tudjak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy el tudjak élvezni (ha nem önkielégítek, hanem partnerrel vagyok)?

Figyelt kérdés

Egyszer voltam lánnyal, és nemrég fiúval is megtörtént az első alkalom. Szóval 1-1 alkalom volt mindkét nemmel, egyszer sem tudtam elélvezni.

Maszturbáláskor persze el tudok élvezni...

19F

2015. okt. 17. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
lehet izgultál
2015. okt. 17. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy srác segített ebben egy farok tréninggel. Lehet neked is ez kéne. Amúgy elsőre a gumira gondoltam, de nélküle se tudtam elmenni...
2015. okt. 17. 19:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
AZ előttem szóló amit írt beválhat. Nekem nem volt ilyen gondom, de volt olyan bi haverom akinek igen. Neki is segített. Mondjuk élvezte is a folyamatot és ő a szexhaverjával fejlődött.
2015. okt. 17. 20:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Mit értetek ez alatt a "farok tréning" alatt? Beírtam google-ba és gátizomtornát hozott ki, de az EGÉSZ MÁS, az azoknak való, akik hamar elsülnek... nekem meg az a gondom, hogy NEM megyek el (mint ahogy olvasható fent).
2015. okt. 17. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!