Ti veszítettetek már el valakit, akit nagyon megkedveltetek, megszerettetek?
Figyelt kérdés
Mert én igen. Volt egy lány, akivel itt ismerkedtem meg, még januárban, az utolsó levelezésünk pont nőnapkor volt, azóta nem válaszol semmire. Iszonyatmód hiányzik, nagyon aggódom érte, hogy baja esett. :( Valami rosszat mondhattam neki? De nem mutatta jelét annak, hogy megharagudott volna.
21/F
2017. máj. 25. 11:57
11/29 anonim válasza:
Azt inkább titkolnám, és a sajátomat is, mindenesetre ez az oldal nem véletlenül nem társkereső
12/29 anonim válasza:
Ó,francos értelmező képességem behalt.Szal ősszel ,oksa,világos,fel kell túrbózni az agyam :/
13/29 A kérdező kommentje:
#11 Na, várj...akkor most nem te küldted a privátot????
2017. máj. 25. 12:16
14/29 anonim válasza:
Elveszteztem a gyermekkori barátnőmet, akivel konkrétan kéz a kézben nőttünk fel. Bár helyesebb megfogalmazás, hogy egy hibám miatt elpártolt mellőlem. Nagyon megviselt, mert biztos pontnak tekintettem az életemben és magamat is átkoztam. Az évek teltek, a haragja oszladozott és 3 esztendő után diszkréten kezdeményezett nálam, felkeresett és puhatolózott, hogy vajon nyitott vagyok-e még felé. Nem kellett volna visszafognia magát, mert én tárt karokkal fogadtam. Szóval a mi történetünk derűsen végződött.
15/29 A kérdező kommentje:
Ugyanis jött egy üzenet két lány felhasználónevéről.
2017. máj. 25. 12:20
17/29 anonim válasza:
Nem, nem tőlem kaptad. :D
#1, 4, 7 ,11
18/29 anonim válasza:
Én is elvesztettem valakit :( Azóta is hálás vagyok érte,hogy eltűnt :D
19/29 anonim válasza:
Én veszítettem el olyan embert, akit kedveltem, de nem voltunk nagyon szoros ismeretségben. És azt szoktam kérdezni időnként magamtól, hogy miért nem áll meg a Föld, amikor meghal egy ember? Miért nem áll meg az idő? Egy ember halála olyan nagy veszteség. És ha a szeretteim meghalnak akkor mi lesz? Minden megy tovább, mintha mi sem történt volna?
20/29 anonim válasza:
Sajnos, vagy nem sajnos, de nem áll meg. Vannak emberek, akik pótolhatatlannak tűnnek, és ez valóban így van, de ők sem élnek örökké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!