Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok! Ti odamennétek egy...

Lányok! Ti odamennétek egy szomorú fiúhoz, akit nem is ismertek? Megvigasztalnátok?

Figyelt kérdés
2017. máj. 20. 08:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nyomassad a tipródó fejet, majd csak lesz valami. Két kis jóféle behúz valami bonyolult szektába, aztán felgyújtanak vagy ilyesmi, de ha meg is éred, hogy nőd legyen, várnod kell a házasságkötésig... :D

Vannak ilyen minifétisek. Egészséges kapcsolatban rendszerint elő is kerülnek. Persze, hogy lesz ki megvígasztaljon, bármi is van. Csak ne akarj ilyen ergyán startolni, mert tényleg nagyon lottóötös, hogy bejöjjön.

2017. máj. 20. 12:47
 12/20 anonim ***** válasza:

Attól függ.

Ha ártalmatlannak tűnik, egyedül van, és tényleg szomorú, lehet.

De én inkább kisebbekhez mennék oda. Pl. Egyszer elveszett egy kislány, nem sírt, meg semmi, de egy 2 éves, egyedül járkált a nyugatinál. Ott maradtam vele, még a pánikban lévő szülei nem jöttek.

Meg mikor 8.-os voltam a suliban is láttam egy síró kislányt, hozzá is odamentem.

Szóval legyél pici kislány, és biztos odamegyek.

2017. máj. 20. 12:59
 13/20 A kérdező kommentje:
Chhh...
2017. máj. 20. 13:03
 14/20 anonim ***** válasza:

Dehogy mennek oda!

2 hete egy srác rosszul lett a villamoson, mondhatni ájulás határára került, letérdelt..

mindenki hátra lépett tőle vagy 2 méterre... ennyit a nagy segítségről, meg az együttérzésről.

2017. máj. 20. 15:45
 15/20 A kérdező kommentje:
#14 Ez durva! :(
2017. máj. 20. 16:20
 16/20 A kérdező kommentje:
Aztán mi lett végül?
2017. máj. 20. 16:21
 17/20 anonim ***** válasza:
Bárkihez odamennék, aki segítségre szorul és ártalmatlannak tűnik. Nem vagyok lány, nem korlátozom le csak fiúkra, de ha úgy ítélem meg, hogy veszélytelen közelednem hozzá, odamegyek, és mindent megteszek, hogy segítsek rajta.
2017. máj. 20. 23:04
 18/20 anonim ***** válasza:

1, Valószínűleg senki sem menne oda hozzád. Ha kirívóan jól nézel ki, akkor esetleg néhány lány, de normális esetben nagyobb az esélye, hogy egy srác megy oda, hogy mi a baj tesó.

2, Furcsa, ilyenkor nem jönnek a szokásos sablonos nyálas szövegek, hogy egy férfi is sírhat és az az igazi férfi, aki felmeri vállalni az érzelmeit. Képmutatás a köbön.

2017. máj. 21. 00:18
 19/20 anonim ***** válasza:
Jaj, mi a baj, cuki fiú, gyere sírj a mellemen!
2017. máj. 21. 06:07
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem értem az összefüggést. Persze, hogy sírhat férfi, de ez nem jelenti azt, hogy minden síró emberhez odamegyek, hogy mit kaphatok be?
2017. máj. 21. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!