Lányok! Ti odamennétek egy szomorú fiúhoz, akit nem is ismertek? Megvigasztalnátok?
Nyomassad a tipródó fejet, majd csak lesz valami. Két kis jóféle behúz valami bonyolult szektába, aztán felgyújtanak vagy ilyesmi, de ha meg is éred, hogy nőd legyen, várnod kell a házasságkötésig... :D
Vannak ilyen minifétisek. Egészséges kapcsolatban rendszerint elő is kerülnek. Persze, hogy lesz ki megvígasztaljon, bármi is van. Csak ne akarj ilyen ergyán startolni, mert tényleg nagyon lottóötös, hogy bejöjjön.
Attól függ.
Ha ártalmatlannak tűnik, egyedül van, és tényleg szomorú, lehet.
De én inkább kisebbekhez mennék oda. Pl. Egyszer elveszett egy kislány, nem sírt, meg semmi, de egy 2 éves, egyedül járkált a nyugatinál. Ott maradtam vele, még a pánikban lévő szülei nem jöttek.
Meg mikor 8.-os voltam a suliban is láttam egy síró kislányt, hozzá is odamentem.
Szóval legyél pici kislány, és biztos odamegyek.
Dehogy mennek oda!
2 hete egy srác rosszul lett a villamoson, mondhatni ájulás határára került, letérdelt..
mindenki hátra lépett tőle vagy 2 méterre... ennyit a nagy segítségről, meg az együttérzésről.
1, Valószínűleg senki sem menne oda hozzád. Ha kirívóan jól nézel ki, akkor esetleg néhány lány, de normális esetben nagyobb az esélye, hogy egy srác megy oda, hogy mi a baj tesó.
2, Furcsa, ilyenkor nem jönnek a szokásos sablonos nyálas szövegek, hogy egy férfi is sírhat és az az igazi férfi, aki felmeri vállalni az érzelmeit. Képmutatás a köbön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!