Fruzsa8 kérdése:
Vannak még művész lelkű fiúk?
Figyelt kérdés
Az az,olyan fiúkra gondolok,akik szeretnek festeni,rajzolni,szobrászkodni vagy akár zenélni és kicsit különösebb a stílusuk. Nem tudom pontosan miért kérdem ezt,de kíváncsi vagyok és jelen állapotomban kicsit elveszett2017. máj. 9. 13:43
1/22 anonim válasza:
Igen itt vagyok, bár én nem művész vagyok, csak művészlelkü. Szetetek alkotni....
Ezek inkább természet fotózás....
2/22 anonim válasza:
Jelen. Én irodalmilag alkotok. :D
16/f
3/22 papagenou válasza:
igen. csak esélyes, hogy néha túl érzelmes s akkor az lesz a bajod :)
4/22 anonim válasza:
Nekem is van némi művészi hajlamom: én írni szoktam, de ezt leszámítva, nem tartom magam egy különc, csodabogár típusú embernek.
Van azért pár nem szokványos tulajdonságom (például gyakori álmodozás, gyereklelkűség), de nagy összességében átlagosnak érzem magam.
6/22 A kérdező kommentje:
Huhu,kedves Nincs jövő! nem ismersz engem egy kicsit sem, nem tudsz rólam semmit,szóval szerintem nem helyes ilyen következtetést levonni rólam
2017. máj. 9. 15:04
8/22 A kérdező kommentje:
Elmondod,hogy miért gondolod így? Kíváncsi lennék szerinted milyen vagyok,mert szerintem nagyon nagy tévedésekbe vagy esve, szerinted mit csinálok a szabadidőmben?
2017. máj. 9. 15:17
9/22 anonim válasza:
Hát se kaphattál eddig túl sokat, ahogy látom.
10/22 A kérdező kommentje:
Ohh, köszönöm, megtisztelő,hogy így gondolod:) Nincs jövő!
2017. máj. 9. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!