Szégyellnem kellene magamat emiatt?
A helyedben még büszke is lennék. Gazembert ne éltess a munkáddal. Ha mindenképpen arra szorulsz hogy a munkád "eladásából" élj, dolgozz a legbecsületesebb embereknek és emberekért. Azt nem fogod megbánni. De ha gazemberrel teszel jót azt megbánod.
Van a Bibliában egy mondás, hogy sertések elé igazgyöngyeitek ne szórjátok mert eltapossák és belétek marnak. Esetedben lefordítva ez azt jelentette hogy munkádat adtad olyan főnöknek aki nem értékelte (eltaposta) és még beléd is mart. Vannak nem disznók is, akik megérdemlik hogy dolgozz nekik. Idehaza nem könnyű tisztességes munkaadót találni, mivel mint tudjuk itt a gazember uralkodik. De fel a fejjel mert minden orvosolható.
Sokszor jártam így ahogy te, hogy munkahelyeken egy rakás gazembert találtam. Aztán felmondtam és otthon a szüleim gazdaságában tevékenykedtem. Abból rövid idő alatt saját lakást tudtam venni, plusz egész évben boldog és szabad voltam. Sőt életem legboldogabb időszaka volt. Idegen munkahelyen mindig egy nagy rakás gazembert szoktam találni, nem kell részletezni mert tapasztalhattad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!