Ti elviselnétek egy pénztárosnak, hogy kioktasson illemből?
Nem kell ahhoz diploma, hogy valaki jól nevelt legyen és ezt elvárja másoktól is. Tudom, hogy le leszek pontozva - ismerve a mai átlag magyar kultúráltságát vagy inkább annak hiányát -, de az ühhüm akkorsem egy kategória az igennel. Kb ja szinten van. Hasonló a jónapot kívánok helyett a jónapot is. Nem kisgyerek vagy, hogy kioktasson és pont ez a szomorú. Felnőtt ember lehetne kultúráltabb.
Valóban nincs köze az eladónak hozzá, hogy hány évesen dohányzol, de igaza volt. Szégyenletes és undorító, hogy egy 18 éves - és gondolom már előtte is - cigizik. Főleg egy lánytól undorító. Büdös szájú, füst szagú, sárga fogú leszel, arról nem is beszélve, hogy a tüdőd és az ereid tönkremennek. Ha szerencséd van, akkor ennyivel megúszod. Cigizni nem menő kicsit sem. Inkább szégyen. Azt sugallja, hogy az ember igénytelen az egészségére és szagára (nem dohányosok érzik ám) és nincs önfegyelme, akarata, mivel függő, szenvedélybeteg. Mindegyik azt mondja, hogy le tudna szokni, de hiszi a fene. Egy szenvedélybeteg tagad. Szóval háborgás előtt érdemes lenne átgondolni mások tanácsait, megjegyzéseit, mert lehet van benne igazság.
Közöltem volna vele, hogy azonnal adja oda a visszajárót, különben hívom a rendőrséget. Ezután elkértem volna a panaszkönyvet és beleírtam volna, hogy a kiszolgálás színvonaltalan és ha ez az eladó marad, akkor soha többé nem leszek ott vevő és még 10 rendszeresen odajáró ismerősömet is lebeszélem a dologról.
Alapvetően nem vagyok rosszindulatú, de a tököm kivan az ilyen szintű eladóktól. A saját életükben semmit sem tudtak nyújtani, semmit sem értek el, mégis van bennük egy megváltástudat, hogy ők mindenhez értenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!