Nagy házunk van, apukám cége a földszinten van.Évfolyamtársam anyukája egy titkárnő a cégnél.Van egy pasija, akinek van egy étterme, és egy fagyizója.Évfolyamtársam nevezzük X-nek.X MINDIG OTT VAN A LALÁSBAN.Ez még oké.De az a baj hogy gépfüggő.Oké, ez se zavarna (2-3-as tanulo) de hogy az én gépemet piszkálja, az már igen.Pl.: egyszer simseztem és ő odajott hozzám, és parancsolta hogy adjam át a gépet...Én meg elküldtem.Egyszer egy másik titkárnő dolgozik egy laptopon, és X "megengedte" neki fél óráig hogy dolgozzon, és utána ő gépezzen...megint el lett küldve.A fagyizóból jégkását iszik, és ahol megitta, ott hagyja...egyszer bejön a szobámba, sáros cipővel, megmondom hogy törölje fel, akkor be hoz egy zsepit, én mondom hogy azzal nem tud csinálni semmiit, elmegy és még neki ál feljebb:/
Sok-sok ilyen van, és már nagyon utálom!De folyton látom!!!!!!!!!!!!!!!
2015. jún. 5. 21:25
1/7 anonim válasza:
Meg kell beszélni, hogy nem mehet oda. Csak egy beosztott hülye gyereke, nem a világ közepe, akit el kellene tűrni.
2015. jún. 5. 21:32
2/7 anonim válasza:
Attól, hogy az édesanyja ott dolgozik, mi jogosítja fel X-et, hogy bejárkáljon a házatok többi részébe is? Vagy a géped is a cég területén van? Amúgy meg ha ilyen zavaró, akkor szólsz az édesapádnak, elvégre az ő cége...
2015. jún. 5. 21:32
3/7 A kérdező kommentje:
tudom,de feljön a szobámba ahol van a gépem, de ő mindig fel jön.apukám meg kedvelte egy ideig...Tegnap előttő már hazaért a suliból, és apukámék pakoltak a kocsiba.Megkérték X-et hogy segítsen.Erre egy valamit megfogott, mintha el akarná vinni ugye a kocsiba(oda pakoltak apukámék, mert egy két dolgot el kellett vinni)és amikoor szüleim nem vették észre, elment...
2015. jún. 5. 21:42
4/7 anonim válasza:
Dehogy viselném el! Mit keres a ház lakórészében?
Mióta szokás egyáltalán, hogy az alkalmazott a kölykét minden nap bevigye a munkahelyre?
Én is azt javaslom, hogy szólj apukádnak!
2015. jún. 5. 21:43
5/7 anonim válasza:
Az anyja hibája. Lehet, hogy gonosz vagyok, de már kirúgtam volna. Pl. anyám ksh-ban dolgozik, engedett is gépezni (igen használhattam a gépeket), de ez nem azt jelentette, hogy betörök a szerverterembe.. Gondolom veled egyidős a gyerek, és nem 8 éves. Apádnak, utána a gyerek anyjának kéne szólni, hogy az osztálytársadnak otthon a helye, nem a te szobádban -.-"
2015. jún. 5. 21:54
6/7 A kérdező kommentje:
tudom, csak nagyon-nagyon messze laknak...De ahol én lakok ott sokkal többet van,mint otthon.
2015. jún. 6. 06:24
7/7 anonim válasza:
És? Szerinted hány szülő dolgozik messze a munkahelyétől? Ritka az olyan, aki 10 percre lakik a melóhelyétől.
A kölyök menjen csak szépen haza. A következő az lesz, hogy a ti hűtőtökből fog ebédelni meg uzsonnázni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!