Elviselnétek egy ilyen bnőt? 14/L bov. L.
Figyelt kérdés
Karacsonyra megalyandekoztuk egymast es amit en kaptam tole koromlakkot imadtam de aztan o neki lett egy masik de az nem tetszett neki (mondva nem illik az o stilusahoz) ezert ki KELLETT CSERELNUNK MERT KULONBEN BERAGOTT VNA RAM. Utana az volt h felevkor padtarsak leszunk. De nem lettunk azok mert tori oran kopocsoveztem a tobbiekkel o meg tanulni akart es amikor az egyik gyerek viccbol azt mondta h o volt akkor nem alltam ki mellette mert en vettem a viccet es ezen o utana problemazott. Aztan azt mondta h egy hetig megnezi milyen a masik lany mellett es amikor letelt az egy het akkor megkerdeztem h na ulunk. De csak kerulte a temat. Am o ha tenyleg olyan van akkor nem szokott kiallni mellettem. Meg o mar volt nalunk csomoszor de en naluk meg soha. Meg amikor elmondtam neki az egyik titkomat akkor elso dolga az volt h elmondta a hozza legk. levo embernek. Kiakadt amikor nekem jobban sikerultek a dolgozatok mint neki egyik nap. De van h megerto es megved de van ez a masik oldala...engem kicsit zavar..ti mit szolnatok egy ilyen bnohoz? :// (bocsi az ekezetek miatt de telorol vagyok es lista vtam)2014. febr. 9. 19:37
1/4 A kérdező kommentje:
*lusta voltam
2014. febr. 9. 19:40
2/4 anonim válasza:
Most épp agyon szidtad a barátnődet. Jókat alig írtál. Ha nem ültök egymás mellett az csak jót tehet. Most ideges vagy, de ez elmúlik.
Az, hogy nem vette a viccet a köpőcsőnél az érthető. Én sem tűrtem volna. Igazságtalanul bemocskolni más becsületét, tisztességtelen dolog. Erre csak ennyit tudok mondani.
3/4 *Nekomimi* válasza:
Első, már bocsi, de nem értelek. A kérdező leírta, hogy a barátnője egy hétig mással barátkozott, hogy megnézze milyen vele, utána pedig mikor megkérdezte tőle ő kerülte a témát. Egy barátnő ilyet NEM csinál. Ez az egyik, a másik az, hogy milyen dolog az, hogy ajándékozok valakinek valamit, majd elcserélem vele az enyémet ami nem tetszik. Hisztis 3.14csa az ilyen, elküldeném melegebb tájakra és csókolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!