Van értelme így eladó-pénztárosnak lennem?
Én voltam Tesco-ban pénztáros 3 hétig diákmelóban. Két hét után bőgtem otthon. Nem azért mert depresszióba estem, hanem mert nehezen tudtam feldolgozni az engem mért negatívumokat, illetve az emberek "váltakozását" (nehéz ezt leírni, az volt a nehéz, hogy másfél-két percenként mindig más hangulatú emberrel kellett kommunikálni: kedves-mérgelődő-flörtölő-alázó-ismerkedő-sznob-kötekedő-jópofizó-kérdezősködő vevők egymás utáni és végtelen váltakozása nagyon megterhelő tud lenni.) Röviden utáltam. Szóval megértelek, de ha nem kell mindik ott lenned és szereted csinálni, ne add fel, olyankor gondolj arra, hogy vége lesz, ez csak egy munkahely, ne törődj az emberekkel...
Ha esetleg nagyon nem bírod nézz körül, hogy tudsz e olyan helyen dolgozni, ahol csak eladó lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!