Ráírtam részegen az exemre most mit kéne csinálni?
Szerintem szabadítsd fel a gátlásaidat. Részegen nem más az ember, csak leveti a gátlásait, őszintébb. Te belül nem tartod olyannak az exed, hogy legszívesebben elhánynád magadat tőle.
Amúgy az "egykori exem" kifejezés azt jelenti, hogy már nem exem. Ez valami freudi elszólás? :-)
#11 :D
Amúgy még te gúnyolódsz az értelemmel, kérdező? Aki még fogalmazni, helyesen írni sem tud, ráadásul iszik is? Pfff...
"ettől nem kell elásnom magam mivel nem én vagyok az első ember akivel ez megtörtén"
Soha nem értettem az ilyen önigazoló, erőltetett önvigasztalásokat. Holnap kezdj el gyilkolászni, és úgysem leszel hibás, mert mással is már megtörtént... Vagy hogy gondolod?
A véleményem az esetedről az, hogy úgy viselkedsz, mint egy kisgyerek (mondjuk, lehet, hogy az is vagy). Felnőtt ember az gátat tud szabni az érzéseinek, és tudja bizonyos mértékig kontrollálni magát, így nem fog magából hülyét csinálni. Vagyis: ha eldönti magában, hogy egy kapcsolatnak vége van, akkor annak vége van. Ebben már nincs benne az, hogy leülök még beszélgetni az exemmel, és talikat beszélek meg vele.
Mert vagy vége van valakivel, és akkor kész.... vagy ha nem, akkor meg ne hívd az exednek, és kezdj el vele találkozgatni. Határozd meg, hogy mit akarsz.
Nem gondolod, hogy találkoznod kéne vele?
Részegen miért írtál volna ilyeneket, ha nem szeretnéd őt? Nekem eléggé úgy tűnik hogy még mindig szereted őt, csak képtelen vagy ezt belátni, és szándékosan taszítónak látod őt, mert félsz a csalódástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!