Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ráírtam részegen az exemre...

Ráírtam részegen az exemre most mit kéne csinálni?

Figyelt kérdés
Tegnap egy rendezvényen vettem részt amin az egykori exem is ott volt.. amikor hazajöttem itthon volt egy kis buli es amikor már eléggé sokat ittam felmerült bennem a kérdés hogy miert ne írjak rá.. kiderült hogy hianyoztam neki és már állítólag ő is akart írni nekem de nem mert.. leírtuk hogy mennyire hiányzunk egymásnak és már a másnapot terveztük (vagyis a mát) hogy találkozzunk és megbeszéljük a dolgokat.. Nos másnap van és legszivesebben most elhánynám magamat a fiútól .. (lehet hogy erre a másnaposság is rásegítene:D) A tegnapi beszélgetést nem fejeztük be mert annál a kérdésénél hogy "Na és holnap mikor szeretnéd a talit?" Bealudtam.. és most nem tudom mit csinaljak.. nem akarok neki erre visszaírni sőt.. soha többé nem akarok vele beszélni.. de azért ez mégis milyen gáz helyzet azért valamit csak kéne írni.. ha meg leírom hogy jaj bocsi be voltam rugva az biztos szarul fog neki esni... tehát szerintetek?

2017. máj. 6. 08:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem szabadítsd fel a gátlásaidat. Részegen nem más az ember, csak leveti a gátlásait, őszintébb. Te belül nem tartod olyannak az exed, hogy legszívesebben elhánynád magadat tőle.

Amúgy az "egykori exem" kifejezés azt jelenti, hogy már nem exem. Ez valami freudi elszólás? :-)

2017. máj. 6. 09:28
 12/17 anonim ***** válasza:

#11 :D

Amúgy még te gúnyolódsz az értelemmel, kérdező? Aki még fogalmazni, helyesen írni sem tud, ráadásul iszik is? Pfff...

2017. máj. 6. 10:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Tettesd magad halottnak 😜 Idővel majd elfelejti.
2017. máj. 6. 10:32
 14/17 anonim ***** válasza:

"ettől nem kell elásnom magam mivel nem én vagyok az első ember akivel ez megtörtén"

Soha nem értettem az ilyen önigazoló, erőltetett önvigasztalásokat. Holnap kezdj el gyilkolászni, és úgysem leszel hibás, mert mással is már megtörtént... Vagy hogy gondolod?

A véleményem az esetedről az, hogy úgy viselkedsz, mint egy kisgyerek (mondjuk, lehet, hogy az is vagy). Felnőtt ember az gátat tud szabni az érzéseinek, és tudja bizonyos mértékig kontrollálni magát, így nem fog magából hülyét csinálni. Vagyis: ha eldönti magában, hogy egy kapcsolatnak vége van, akkor annak vége van. Ebben már nincs benne az, hogy leülök még beszélgetni az exemmel, és talikat beszélek meg vele.

Mert vagy vége van valakivel, és akkor kész.... vagy ha nem, akkor meg ne hívd az exednek, és kezdj el vele találkozgatni. Határozd meg, hogy mit akarsz.

2017. máj. 6. 10:43
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem gondolod, hogy találkoznod kéne vele?

Részegen miért írtál volna ilyeneket, ha nem szeretnéd őt? Nekem eléggé úgy tűnik hogy még mindig szereted őt, csak képtelen vagy ezt belátni, és szándékosan taszítónak látod őt, mert félsz a csalódástól.

2017. máj. 6. 14:12
 16/17 Sanya1992 válasza:
Gyorsan szaladj le a boltba, és vegyél valami töményet. Úgy már biztos fogod tudni hogy mit is írj neki.
2017. máj. 6. 14:39
 17/17 anonim ***** válasza:
szerintem meg kell mondanod neki az igazat, utána pedig teljesen megszüntetni-ignorálni-tiltanod kell őt! Minden lehetséges kapcsolatot el kell lehetetlenítened vele, és akkor végre megszűnhet a köztetek még fennálló -az idővel mostanra értelmetlenné váló- kötődés
2017. máj. 6. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!