Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok részegen szoktatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok részegen szoktatok olyan dolgokat csinálni (pl lefeküdtök valakivel) amit később megbántok? Ha igen mi az?

Figyelt kérdés
kort is

2016. jún. 15. 13:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Megbanni? Nem :D

19 vagyok

2016. jún. 15. 13:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Olyan volt már, hogy hezitáltam, hogy megtegyek-e valamit, és becsiccsentve volt hozzá bátorságom, míg józanon nem biztos, hogy lett volna. Az, hogy utólag megbántam valamit, független attól, hogy piásan, vagy pia nélkül tettem. Alakult már jól becsiccsentve induló kapcsolatom, és alakult rosszul józanul induló is, ez teljesen független az alkoholszinttől.
2016. jún. 15. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Részegen k..vára őszinte vagyok. De nem szoktam meg bánni. Feküdtem már le ittasan 32 éves és egy 43 éves férfival. De nem bántam meg ;) védekeztünk szóval nem lettem terhes és nem lettem nemi beteg se :) 22/L
2016. jún. 15. 13:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért vigyázzatok kislányok. Ha túl sokat isztok még partiba vágnak benneteket aztán a szüleitek is látni fogják az akciót másnap a neten.
2016. jún. 15. 14:08
 5/6 anonim ***** válasza:
89%

3-as mekkora rib@ nc vagy..

Én nem voltam még részeg (nagy csoda ilyen korba ez) :D

De még részegen se tudnék lefeküdni bárkivel..

Az meg, ha annyit iszol hogy magadrol se tudsz, elég nagy szégyen

20/L

2016. jún. 15. 15:00
 6/6 anonim ***** válasza:

persze, de miért bánnám meg?

kit érdekel :D

17

2016. jún. 16. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!