Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ráírtam részegen az exemre...

Ráírtam részegen az exemre most mit kéne csinálni?

Figyelt kérdés
Tegnap egy rendezvényen vettem részt amin az egykori exem is ott volt.. amikor hazajöttem itthon volt egy kis buli es amikor már eléggé sokat ittam felmerült bennem a kérdés hogy miert ne írjak rá.. kiderült hogy hianyoztam neki és már állítólag ő is akart írni nekem de nem mert.. leírtuk hogy mennyire hiányzunk egymásnak és már a másnapot terveztük (vagyis a mát) hogy találkozzunk és megbeszéljük a dolgokat.. Nos másnap van és legszivesebben most elhánynám magamat a fiútól .. (lehet hogy erre a másnaposság is rásegítene:D) A tegnapi beszélgetést nem fejeztük be mert annál a kérdésénél hogy "Na és holnap mikor szeretnéd a talit?" Bealudtam.. és most nem tudom mit csinaljak.. nem akarok neki erre visszaírni sőt.. soha többé nem akarok vele beszélni.. de azért ez mégis milyen gáz helyzet azért valamit csak kéne írni.. ha meg leírom hogy jaj bocsi be voltam rugva az biztos szarul fog neki esni... tehát szerintetek?

2017. máj. 6. 08:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%

"sőt soha többé nem akarok vele beszélni..."

Akkor meg miért érdekel hogy $z@rul esne neki???

2017. máj. 6. 08:29
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
A határok felállítása sosem könnyű... én megmondanám neki, hogy boccs, de ami tegnap jó ötletnek tűnt, az ma már nem az, és nem akarsz tőle semmit, nem akarsz benne hiú reményeket ébreszteni, úgyhogy inkább off. Ha ezen megsértődik hát így járt! Tökmindegy, ha többet úgyse taliztok.
2017. máj. 6. 08:33
 3/17 A kérdező kommentje:
Neki is vannak érzései gondolom:D
2017. máj. 6. 08:35
 4/17 A kérdező kommentje:
Hát vegülis igaz..
2017. máj. 6. 08:36
 5/17 anonim ***** válasza:
50%
Talán nem kéne inni.
2017. máj. 6. 08:42
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen értelmes válaszod!
2017. máj. 6. 08:49
 7/17 Fatal_3rror_ ***** válasza:
68%
Azért elég nagy gané ember vagy :D
2017. máj. 6. 08:52
 8/17 A kérdező kommentje:
Na és ezt hogy érted?
2017. máj. 6. 08:55
 9/17 anonim ***** válasza:
77%
Miert irtál rá? Nem lehetett valami jó az a buli, ha az exeddel irogattál..... vagy valami extra ronda vagy, ha egy fiú sem próbált felszedni, amikor részeg vagy....
2017. máj. 6. 09:08
 10/17 A kérdező kommentje:
Istenem.. te is csak azert vagy itt hogy beleköss mindenbe igaz? Én ezt pontosan tudom hogy nem kellett volna de tisztaban vagyok vele hogy ettől nem kell elásnom magam mivel nem én vagyok az első ember akivel ez megtörtént
2017. máj. 6. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!