Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Zsarolásért mit lehet kapni?

Zsarolásért mit lehet kapni?

Figyelt kérdés

Egy srácnak küldtem regen meg meztelen kepet es most zsarol hogy kiteszi de kamu fbrol. Ha feljelentem akkor kilehet deriteni hogy kivolt? Kamu instagramrol is irogat. Es ha feloidjelentem mit kaphat erte?

Valaszokat koszonom

L

2017. máj. 2. 15:01
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
:(
2017. máj. 2. 22:27
 22/26 A kérdező kommentje:
Irtam neki de azzal takarozott , hogy nem az o telojarol ir meg titkositott programrol. Es tobb spanom is irt neki es elvileg torolte magat instarol
2017. máj. 2. 22:28
 23/26 anonim ***** válasza:

Semmiképpen ne engedj neki, mert ezután meg az új képeddel zsarolna.

Ha megint jelentkezik, küldd el a vérbe.

(a leggyorsabb jogi segítségnyújtás ilyen esetben, hogy a srácot kicsit meg kell "simogatni", aztán meggondolja magát gyorsan)

Ismered személyesen, nem tudom mit gondol a hülyéje?! Felrakja a képed aztán elbujdosik Thaiföldre? :) Én szeretteim közül lenne érintett, a srácbol már a szar is ki lenne "verődve" :)

2017. máj. 2. 23:08
 24/26 anonim ***** válasza:
Börtönbüntetést kap. Az mindegy, hogy kamu fb-ot csinált. A facebook tudja, hogy ő így a hatóságok kikérhetik, hogy milyen IP címekről jelentkezett be ezzel meg visszakövethetik, azt hogy hol is lakik a nettszolgáltatón keresztül. Persze ez idő és végzés is kell és sok tárgyalás lesz amin neked is részt kell venned 1-2 évig elhúzódik, de utána csücsülni fog ugyan ennyit. De ha nem is teszel feljelentést ellene akkor csak írd meg neki, hogy: Rendőrséghez fordultál és azt csinál amit szeretne, mert a nyomozás elindult ellene. Szerintem megfog ijedni és minden képet és dolgot töröl magáról, hogy mentse az írháját.
2017. máj. 4. 15:59
 25/26 anonim ***** válasza:
A beszélgetéseket ne töröld ki. Mentsd le. Ez későbbiekben felhasználható ellene, ha ő törli őket. Ha meg tudod ki, akkor tök egyszerű. Csak menjetek be a rendőrségre és mondd el ott, hogy mi történt. Mutasd meg a beszélgetéseket és stb.
2017. máj. 4. 16:02
 26/26 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy amúgy?
2017. máj. 4. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!