érzelmi zsarolásért feljelenthetek valakit?
Figyelt kérdés
pl,ha öngyilkosságggal fenyeget? mit tudnak vele tenni?2014. ápr. 1. 10:33
1/13 anonim válasza:
<==
Családi kapcsolatok témakör arra van.
2/13 anonim válasza:
Ugyan már, zsarolni csak azt lehet, aki hagyja magát, azaz önként belemegy.
3/13 anonim válasza:
Ha azt akarod hogy kinevessenek akkor feltétlenül...
4/13 A kérdező kommentje:
ha azzal fenyeget megöli magát ha elhagyom? emiatt nem merem elhagyni. ezért nem jelenthetem fel?
2014. ápr. 1. 10:55
5/13 anonim válasza:
A törvény szövegébe még éppen beleférni, de szerintem el fogják utasítani ettől függetlenül. Nem ehhez szokott az átlag rendőr, de még az ügyész vagy bíró sem, ha zsarolásról van szó.
6/13 A kérdező kommentje:
tehát nem kapna büntetést ezért. :( félek elhagyni,nehogy megtegye.
2014. ápr. 1. 11:02
7/13 anonim válasza:
Szerintem ilyen esetben mindenképp kérj segítséget valamilyen hatóságtól. A rendőrségnél meg fogják mondani, hogy milyen lehetőségeid vannak.
8/13 anonim válasza:
Én is így voltam, mindig mondta h elköszön tolem meg mindenkitől orokre stb. De az ő élete, miért jó neki ha olyannal van aki nem is szereti. Az eswtek 98%a ilyenkor nem öli meg magát.
9/13 anonim válasza:
De miért politika kategória? Orbánozzunk neked egy jót?
Ez nem érzelmi zsarolás, hanem saját maga lejáratása és kiröhögtetése. Hagyd el, ha úgy érzed, nem fog tenni semmit.
10/13 A kérdező kommentje:
azt hittem zarolásnak számít,és feljelenthető,és így talán békén hagyna,és tudnék szakítani vele.
2014. ápr. 1. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!