Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Zsarolásért mit lehet kapni?

Zsarolásért mit lehet kapni?

Figyelt kérdés

Egy srácnak küldtem regen meg meztelen kepet es most zsarol hogy kiteszi de kamu fbrol. Ha feljelentem akkor kilehet deriteni hogy kivolt? Kamu instagramrol is irogat. Es ha feloidjelentem mit kaphat erte?

Valaszokat koszonom

L

2017. máj. 2. 15:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem amiket a 85%-os kiírt jogszabályokat küldd el a faszinak, hogy ezzel számoljon, ha kiteszi a képedet.

Többet nem is kell mondanod, ha kiteszi feljelented, de előtte a fb-al törölteted a képet.

2017. máj. 2. 16:33
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Ja és SOHA ne küldj senkinek magadról olyan képet, ami kínos lenne számodra, ha napvilágra kerülne!!!

Vagy csak olyat, amin hiányzik a fej, vagy nem vagy felismerhető.

2017. máj. 2. 16:36
 13/26 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hiba volt. Es hulye voltam de az illeto a baratom volt 4 honapig talan ez legyen a menstegemre. Es , o masnak tovabb adta rolam. Csak most nem tudom mitcsinaljak. Ilyesztsegembe.
2017. máj. 2. 17:29
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Ne csinálj semmi hülyeséget, az a lényeg. Megtörtént, kész, tovább kell lépni. Egy lány emiatt lett öngyilkos, azt hiszem Amanda Todd volt a neve, de nem biztos.
2017. máj. 2. 18:04
 15/26 A kérdező kommentje:
Volt baratom volt. Ennyi legyen mentsegemre
2017. máj. 2. 18:58
 16/26 A kérdező kommentje:
Van most baratom aki tamogat nagyon felek mert mar egyszer megszegyenitet
2017. máj. 2. 18:58
 17/26 anonim ***** válasza:
Van a gyökérnek valami követelése? Mit akar töled egyáltalán? Ismered ki az?
2017. máj. 2. 19:40
 18/26 A kérdező kommentje:
:)
2017. máj. 2. 21:15
 19/26 A kérdező kommentje:
Azt hiszem egyik volt pasi ha annak nevezheto. Es bugyis kepet akart hogy ne rakja ki de en nem kuldtem neki.
2017. máj. 2. 21:16
 20/26 anonim ***** válasza:

Nagyon jól nézhetsz ki, ha ennyire kell neki az a kép. :)

Szerintem mondd meg neki, elégedjen meg azzal amit kapott új nincs. Felejtse el ezt a kényszerítés dolgot, mert rögzitetted a beszélgetéseteket, és feljelented.

2017. máj. 2. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!