Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti miket találtatok már ásás,...

Ti miket találtatok már ásás, kertészkedés közben?

Figyelt kérdés
Én még sajnos nem találtam soha semmit kupakokon, filléreken meg kis pálinkás üvegeken kívül. Az előbb olvastam egy cikket, hogy a világ különböző pontjain miket találtak az emberek ásás közben és volt aki csontokat, több száz éves ékszereket, alagutat egy piramishoz stb. Egy traktoros ismerősöm mesélte, hogy ő is és még más traktorosok is találtak bombát a földeken kicsitől nagyig. Ti találtatok már valami "érdekeset"? Vagy ti is csak ilyen kis semmiségeket, szemeteket? :)
2017. máj. 1. 20:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én a ház alapozásakor találtam egy teljes lócsontvázat, a kertitó ásásakor pedig egy csomó Kar98-hoz való lőszert.
2017. máj. 2. 06:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Lótetüt, hangyafészket, gilisztát, pockot, csontot.
2017. máj. 2. 15:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Semmi érdekeset. Téglát, köveket, műanyag kupakot.

Viszont a nagypapám talált egy Mátyás korabeli érmét.

2017. máj. 2. 20:57
 14/14 anonim válasza:
Ami eddig a legfurább volt, az egy kézigránát :D Ezen kívül csak a szokásos: bogarak, giliszták, etc...
2017. jún. 28. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!