Ti miket találtatok már ásás, kertészkedés közben?
Jó sok kavicsot, üvegdarabot, bár volt mikor régről elásott homokozólapátot is talaltam :D
Bár anno elastam egy kedvenc jatekomat azóta se lett meg. :/
Hmm... Úgy látszik nem vagyok akkor egyedül :D pedig olyan jó lenne találni valamit. Én egyszer egy kindertojásból való játékot találtam meg, de azt csak elhagytam és rá 1-2 évre lett meg. Meg eszembe jutott még, hogy pár hónapja kint a határban találtam egy kb fél ujjbegy méretű játékbabát vagy nem tudom mi az :D
Szerintetek nagy szemétség lenne elásni fura írásokat, fényképeket egy dobozkában? Pár évtized múlva valakit a kétség kapkodna :D
Szerintetek nagy szemétség lenne elásni fura írásokat, fényképeket egy dobozkában?
Nem, pár órán belül kiderülne, hogy kamu. :) Gyerekkoromban csináltam ilyet, izgi játék.
Egyszer a kertben valami régi pénzérmét, ami még 19. századi évjáratú volt. Valahol talán még megvan. Csontokat is találtam már, de az nem olyan meglepő, az előző lakónak voltak állatai.
Réteges homokkőfalaknál lehet találni ősi kagylóhéj-maradványokat, nekem a Fóti Somlyóban már sikerült (fegyvertöltényekkel együtt).
Azért mondjuk bombát nem szeretnék találni.
egy emberi combcsontnak kinéző csontot, de lehetett állaté is
meg mindig érdekelt h a régi kertünk alatt egy bizonyos mélységben mindenütt téglaréteg van, talán egy ősrégi bunker? :D
nem kizárt ez a lehetőség mert parókia, ezért sok történelmi vonatkozása van, ott szálltak meg az aradi vértanúk ha jól tudom a szobámban volt egy éjszaka erejéig a Szent Korona
Én óvodában mindig azt hittem hogy a homokozó alatt egy szoba van tele kinccsel. Mindig megpróbáltunk teljesen leásni, de sose sikerült.
Nagy csalódás volt mikor kiürítették és láttuk hogy csak beton alja volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!