Mit tegyek ha mindenre ráunok? Valakivel volt már ilyen?
Szia!
Magnyugtatlak, ez teljesen normális :-)
Az embernek dolgoznia kell a kitartásán. Én is hajlamos vagyok az ilyesmire, mint te. Ezért, ha valami megtetszik, nem veszem meg egyből, hanem megpróbálom a lehető legkevesebb pénzből kipróbálni. Ha kitartónak bizonyulok, akkor elkezdek bele lassan pénzt tenni.
Például a kertészkedésnél először megpróbáltam a kertben már amúgy is jelen levő elhanyagolt ágyásokat gondozni, jártomban-keltemben virágmagot gyűjteni és abból gazdálkodni. Az első évben egy fillért sem költöttem, és utána is csak óvatosan. Nyelvtanulást is el lehet kezdeni önállóan, ingyen, aztán apránként "erősíteni". Sportnál kölcsönkérhetsz valakitől felszerelést. Kell egy kis lelemény, de nekem ez a megközelítés segített. A másik, ami segíthet, ha valakivel együtt kezdesz bele valamibe, kevésbé fogod félbe hagyni, mert mit szólna a másik, amúgy is szívesen találkozol vele, a társas foglalkozás amúgy is nagyobb öröm.
A kitartásodat ezzel szépen lassan elkezdheted fejleszteni. Ha valahogy, kúszva-mászva-négykézláb botladozva eljutsz addig, hogy legyen valami kézzel fogható eredmény, akkor az segít motiválni magad a folytatáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!