Mi van velem? Volt ilyen valakivel?
Figyelt kérdés
most fordul ilyen először velem,hogy...van egy lány az iskolában és már hónapok óta ismerem stb..és folyton rágondolok,nagyon jól elbeszélgetünk mindenről meg minden..érzem h valahogyan kötődök hozzá..mikor meglátom kicsit elkezdek remegni,izzad a kezem...nem vagyok leszbikus vagy ilyesmi..csak ennél az egy lánynál érzek ilyet,egyáltalán nem érdekel a többi...ez mit jelent? talán lelki társam?(lány vok)2016. jan. 29. 23:16
1/6 anonim válasza:
Lehetséges, hogy neki van valamilye, ami neked kell vagy neked is szükséged van?
2/6 A kérdező kommentje:
nem tudom..csak nem tudom megmagyarázni,hogy mit érzek...és nem tudok dönteni..az is eszembe jut néha,hgy csókolózunk...de..miért??
2016. jan. 29. 23:30
3/6 anonim válasza:
Ezt most nem tudnám leírni, ez ilyen "pszchihológia". De nem akarlak jobban összezavarni, gondoltam hátha segítek. Bocsi.
4/6 anonim válasza:
(Előző vagyok)
Úgy értettem, hogy nem-e olyan a személyisége, amilyen te szeretnél lenni. Pl. népszerűbb, de nem a tetteiből, hanem a kisugárzásából stb.
5/6 A kérdező kommentje:
nem mondanám:S mert nem rajongok érte..nem tetszik az életmódja stb..de nagyon sokban hasonlítunk..és ránézek és egyszerűen ..szeretem:)
2016. jan. 29. 23:51
6/6 ZaharaLarka válasza:
Beleszerettél. Szerintem létezhet ilyen alapvetően heteroszexuális lányoknál is. A szexualitás nem kőbe vésett dolog, az mindig formálódik. Nálam is volt, hogy nő iránt vonzalmat éreztem. Ettől ne ijedj meg, ez teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!