Kinek mi a véleménye az alábbi cikkről?
Mint nyaralás, szívesen vállalnám akár pár hétre is ezt a fajta életmódot. Ellenben rendes életnek semmiképp nem. Ha már ilyen életre vágynék ( egyébként vágyok bizonyos szinten, csak több okból sem tehetem meg ), faluba költöznék ki vagy város / falu közeli tanyára. Ott legalább melegvíz, áram, közösség, gyerekeknek óvoda-iskola, gyógyszertár, orvos, stb van. És ugyanúgy lehet állatokat ( lovat, tehenet, tyúkot ) tartani, olyan vallást követni amilyen tetszik, stb. Nem kell kiköltözni az erdőbe.
Ez legalábbis az én véleményem.
Nagyon szimpatikus, de nem hiszem, hogy tudnék így élni. Rengeteg munka egy ilyen gazdaság felépítése a nulláról, aztán a napi fenntartása, illetve valamiből fedezni kell azokat a kiadásokat, amiket nem tudsz magad megtermelni.
Az öregkoromat mindenképp faluban képzelem el, konyhakerttel, esetleg baromfiudvarral, de kevésbé elzárva a külvilágtól. Addig is szeretnék a szakmámban dolgozni, programozóként sikereket elérni, ha végeztem az egyetemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!