Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mernétek beszélni arrol hogy...

Mernétek beszélni arrol hogy otthon terrorba vagytok? 17/L

Figyelt kérdés

Nem merek senkinek se beszêlni erről mert félek hogx még rosszabb lesz.

Sokkal érzékenyebb vagyok mint mások meg mindig szomoru vagyok , es mar megkerdezik hogy mivan velem amiert ilyen vagyok de en senkinek se tudom elmondani hogy itthon mivan. Hogy ütnek, nem merek megszolalni mert kizavarnak, hogy halok meg ehen mert ha eszek vissza kiabaljak hogy ettem, hogy semmit nem vesznek nekem mikozben a hugomnak mindene megvan.

Nem birom mar.

Parkapcsolatom szeribtem sosem lesz mert errol a dologrol soha nem fogok tudni beszelni es olyan hogy rossz hogy el kell fojtani miert vagyok ilyen , mindenki bolondnak hisz.

Néha elfejtem mivan otthon aztan eszembe jut es legszivesebben sirva fakadnek.

2017. ápr. 18. 20:58
 1/2 anonim ***** válasza:
48%

Gimiben én sem beszéltem róla senkinek, mert az osztálytársaimon nem azt vettem észre, hogy megértettek volna egy ilyen komolyságú helyzetet.

Volt egy legjobb barátom még általánosból, neki elmondtam mindent. 17 évesen lett barátnőm, ő is tudott mindenről, ami otthon történt, pedig nálunk is történt azért egy s más. Azóta már a barátnőmmel is vége, és a családommal sem tartom a kapcsolatot évek óta.

22/F

2017. ápr. 18. 21:08
 2/2 anonim ***** válasza:

A legrosszabb, amit tehetsz, ha magadba fojtod az egészet, a legfontosabb, hogy szinte a legapróbb részletekig is beavass vele olyan embereket, akik ezt komolyan fogják venni, és segíteni fognak benne.

Valószínű valami nagyon nem normális helyzet van kialakulva a családodnál, tényleg fontos, hogy beszélj erről.

Tanároknak, komolyabb, értelmesebb felnőtteknek, ilyesmiknek.

És ne szégyelld tényleg, ilyen emberek meg fognak érteni, és segíteni fognak.

És próbálj meg előre szervezkedni azon, hogy mielőbb lelépj ebből a közegből.

2017. ápr. 19. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!