Az emberek miért hiszik azt hogyha valakinek van egy kisbusza/furgona az otthon hétvégén csak arra vár hogy valakinek a bútorait szállíthassa a szabadidejében?
Ismerős, csak nálam sima személyautónál is ez van :D Csak úgy jön egy random hívás, hogy megyek ide és ide. Elviszel? Nem! De miért? Kifizetem a benzint. De én nem vagyok taxis! Nem érek rá! Nem azért van autóm, hogy azzal töltsem az időmet, hogy másokat szállítsak szabadidőmben.
Felőlem nyugodtan sértődjenek meg. Nem arról van szó, hogyha valakinek segítségre van szüksége és csak hozzám fordulhat, akkor nem segítek. De ne is nézzenek hülyének.
Mert mással nem tudja elintézni és te jutsz elsőként az eszébe. Ha nem akarod megcsinálni a dolgot, nincs vele semmi gond.
Részemről, ha egy barátot kérek meg ilyesmire, akkor belemegy és nem is kell fizetnem a dologért. Természetesen, ha ő kér meg egy szívességre, akkor én is segítek. Ilyen esetben, szerintem korrekt a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!