Hogy tehetném túl magam azon, hogy csúnya vagyok?
16 éves lány vagyok. Ilyenkor általában mindenki pasizik, élvezi azt hogy szép és fiatal. Én csúnya vagyok. Nem sajnáltatni akarom magam, csak tanácsot szeretnék kérni. Még ha nem is jutok előbbre, legalább kiírom magamból.
Öltözködésre, ápoltságra odafigyelek. Ezzel próbálom ellensúlyozni azt, hogy bányarém vagyok. Állítólag a stílusom is jó. Nem vagyok bomba alakú, de kövérnek se lehet nevezni, inkább majdnem kövérnek mondanám magam.
Megjegyzem, nem én találtam ki azt hogy csúf vagyok. Nem volt barátom/barátnőm, életemben egyszer csókolóztam de az is egy bulin volt. Senki nem ír nekem, nem vesz figyelembe ha pl a barátnőimmel vagyok. A barátnőimet körüllengi mindenki, én pedig rút kiskacsának érzem magam.
Biztos a viselkedésemmel is probléma van, de amikor azt látom hogy más lányok minden különösebb erőfeszítés nélkül figyelmet kapnak az nagyon elszomorít. Nincs önbizalmam. Mindig odafigyelek magamra, készülődök, ügyelek a sminkemre és az öltözékemre, hogy igényes, szép legyen, de SENKI nem értékeli max a barátnőim.
Vágyon arra hogy valaki akarjon engem. Nem érzem nőnek magam. Mostanában ez megkeseríti az életemet, és tudom hogy ez nagyon szánalmas de muszáj volt kiírjam ezt a kérdést. Valami jótanács?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!