Kaliforniaba mik kellenek?
Figyelt kérdés
4 fos a csalad, plusz egy kutya. Kiszeretnenk menni par ev mulva, 4-5 napra. Mik szuksegesek hozza? Mennyi utanajarast igenyel?peldaul vizum kell egy nyaralashoz? Mennyibe kerul legjobb esetben a repulojegy oda-vissza? Kutyaval egyaltalan lehetseges az ut? Milyenek ott az arak? Vagy a kornyezo helyeken? Nincs kint ismeros, szallas is erdekelne hogy s mint mennyi?! (Legolcsobb 4 szemelyre) korulbelul mennyi lenne?2017. ápr. 17. 15:12
2/9 A kérdező kommentje:
Miert? Rengeteg kerdesem van, gondoltam feltehetem. Nyaralni szeretnenk menni. Ez hasznalhato valasz volt koszonom.
2017. ápr. 17. 16:03
3/9 anonim válasza:
Aki ennyire tájékozatlan hogy megkérdezi hogy az USA-ba kell-e útlevél, meg a legolcsóbb szállást keresi, az inkább menjen a Balatonra csak.
4/9 anonim válasza:
Nekem is az a véleményem, hogy minek menni olyan távolra? Mikor még itthon útlevél nélkül sem jártál mindenhol! A saját hazádat sem ismered, de már a pénzedet szórod repülőre, stb.??? Mert az KALIFORNIA!!!
5/9 anonim válasza:
Csak repjegy meg a szállásáraknak kéne utánanéznie a kérdezőnek, egyből rájönne hogy erre marhára nincs pénzük.
6/9 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek. Persze, tudom hogy akar tobb millio forint is lehet. Nem most azonnal szeretnenk, nem voltunk meg sehol soha, mindig csak magyarorszagon, es tenyleg mindenhoo voltunk mar. Abban igazatok van hogy nem kene egybol olyan messzire menni, de most elvernenk mit tudom en egy millio forintot elmenni ide a kozelbe mas orszagba, es akkor ami az almom (mert tulajdonkeppen miattam mennenk ki) az nem valosupna meg... ezek csak kerdesek voltak,nem igazan beszelgettunk rola, csak annyit hogy valahova amerikaba egyszer.. Ugy vegyetek a kerdeseim hogy gyerek vagyok.. koszonom szepen a segitseget
2017. ápr. 17. 17:40
7/9 anonim válasza:
Gyereeeek, istenem! 😃😃
Akkor viszont cserediák programot javasolnék.
Persze USA a világon az egyik legdrágább ebből a szempontból
AFS egy jó szervezet, tesóm Japánban volt velük egy hónapot cserediákként :)
8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen utolso! Igen, beszelgettunk a cserediaksagrol is, de... nem engednenek el egyedul olyan messzire. Koszonom.
2017. ápr. 18. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!