Duci vagyok kellenék valakinek így?
Biztos van olyan akinek pont a te alakod jön be, csak nem ez jellemző a többségre. És igen ez sajnos így működik még a legrendesebbeknél is, hogy ha külsőre nem jössz be akkor lehetsz bármennyire "jó humorú és kedves, jó szívű és intelligens lány", nem fog többet akarni, max jó barátod maradni.
De ha ilyen sok jó tulajdonságod van, kezdjél el fogyózni, sportolni, szépen lassan alakítasz rajta és többen fognak érdeklődni :)
nekem pl a nőiesen telt alak tetszik, de ami a legfontosabb egy lányban az a kedvesség, a gondoskodó belső...
szerintem nem vagyok ezzel egyedül :) csak sokan nem merik felvállalni, hogy nekik a teltebb alak tetszik...főleg a haverok/barátok véleménye miatt...én is kapom az ívet, de engem nem érdekel :D
23F
ja és még mellé tenném, hogy a mosolygós lányok a legszebbek :)
valószínűleg nem könnyű, de el kell fogadnod, meg kell szeretned magadat, a testedet! szeretetteljes kisugárzásod legyen, ne csúnyának lásd magad! szép vagy!
23F
"intelligens lány vagyok"
Ha az vagy akkor nem tudom mire vélni ezt a kérdést. Ha máshonnan nem is az amerikai filmekből tudhatnád a helyes választ erre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!