Duci vagyok kellenék valakinek így?
Én nekem pont nem, nem vagyok oda a ducibb lányokért. Sokak szerint tuti szemét vagyok emiatt, de én minden másnap órákat edzek és odafigyelek arra hogy mit eszek évek óta. Ezt egyfelől hogy én jól érezzem magam a bőrömben, de nem utolsó szempont az se hogy párom örüljön neki. Szerintem nem nagy elvárás így ha egy kicsit visszafelé is elvárok egy keveset.
Ennek ellenére nagyon sok barátom van akiknek a ducibb lányok jönnek be. Így kapásból 3 is jut eszembe akiknél a nem teltebbek szóba se jöhetnek. És ezek a srácok közül csak egy egy nagyon kicsit túlsúlyos, a másik kettő elég sportos kinézetű. Szóval szerintem ha elkezdesz fogyókúrázni akkor azt csak és kizárólag magad miatt kezd el. Semmi garancia hogyha bemész x kiló alá akkor automatikusan lesz csávód. Nekem is hiába van a kockás has meg a többi a csajokat az pont nem érdekli (és igazuk van mert nem is az a lényeg). Ha elkezdesz fogyózni meg edzeni akkor csináld azért hogy te jól érezd magad a bőrödben. Hidd el, megéri :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!