Az olyan embereknek mibajuk akiknek csak az olyan nők tetszenek-kellenek akiknek nincs szilikon a mellében?
3-as.
Szóval úgy gondolod, hogy aki szilikont rakat a mellébe, az nem szerethet? Érdekes gondolkodás mód..
Szóval bárkivel össze kellene álljak válogatás nélkül? Vagy a válogatási szempont csak olyan lehet ami a legtöbb embernek tetszik, elfogadott? Ügyes vagy.
Csak futólagosan jártam utána de úgy láttam h egy ilyen műtét fél - 1 millió forint. Megengeded h ez nekem ne legyen szimpatikus h valaki ennyit költ magára és a gyakorlati haszna kb annyi h többen bámulják meg az utcán? (Jah, önbizalom kell, mintha olyan sok ember lenne aki teljesen elégedett a testével...)
Nyilván vannak kivételek!! (ezt most nem részletezem h sztem ki kivétel) de azért bevallhatjuk h a butább emberek azok akik ennyire durván ráfekszenek a külsejükre mert belül nincs semmi.. Inkább ez a visszataszító nem maga a szilikonmell.
Akik ennyire ellenzik, azoknak szerintem még nem sok dolguk volt nőkkel. Vagy ha volt is, nem értenek hozzájuk.
Nem az alapján kéne megítélni egy lányt/nőt, hogy van-e szilikon a mellében vagy nincs. Ettől semmivel sem lesz kevesebb, illetve több sem. Ugyan olyan emberek ők is, mint bárki más.
Sőt fogadni mernék rá, hogyha megismernétek egy nagyon rendes lányt/nőt, akivel kölcsönös a szimpátia, vonzalom és nagyon jól éreznétek magatokat mellette, nagyon jól működne vele a párkapcsolat, csak kiderülne róla, hogy szilikon mellei vannak, akkor biztos, hogy nem utasítanátok el.
Emberek, ne már
És mi van olyankor ha azért van a mellébe mert lefogyott és egyszerűen muszáj volt berakatni,mert annyira deformált lett a teste . Akkor ha megtudjátok akkor egyből lapát van? Konkrétan egészségügyi okokból van az ott nem pedig kedvtelésből. Azért nem kell ennyire ítélkezni. Van akinek meg van a megfelelő oka rá.
Kérdezzetek előbb aztán tessék mérlegelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!