Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az olyan embereknek mibajuk...

Az olyan embereknek mibajuk akiknek csak az olyan nők tetszenek-kellenek akiknek nincs szilikon a mellében?

Figyelt kérdés
Hát nem teljesen mindegy hogy van-e benne vagy sem? A lènyeg hogy jól nèzzen ki ès illjen az alakjához...

2016. júl. 25. 08:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%
Én lány vagyok, de sztem a tapintása más más egy természetes, és egy szilikonos mellnek... :D
2016. júl. 25. 08:48
 2/15 anonim ***** válasza:
24%
Hát nem...
2016. júl. 25. 08:49
 3/15 anonim ***** válasza:
86%
Egyáltalán nem mindegy. Nézhet ki bármilyen jól ami egyébként nem valószínű ha szilikonos. Nekem nem kellene, olyan nő aki nem szereti magát és szilikont rakat a mellébe. Ha magát nem szereti akkor engem, hogy tudna? Engem is feltöltet majd meg átplasztikáz vagy mi? Nekem a külső nem minden, persze azért fontos, hogy legyen vonzalom. De ne kívül keressék az emberek azt ami belül hiányzik. Nekem személy szerint ez a bajom ezzel. Lepontozhattok!
2016. júl. 25. 08:53
 4/15 anonim ***** válasza:
22%

3-as.

Szóval úgy gondolod, hogy aki szilikont rakat a mellébe, az nem szerethet? Érdekes gondolkodás mód..

2016. júl. 25. 08:58
 5/15 anonim ***** válasza:
51%
Öhm, azért valljuk be azok akiknek ez kell, a szilikonosnak is örülnének csak legyen....
2016. júl. 25. 08:59
 6/15 anonim ***** válasza:
45%

Szóval bárkivel össze kellene álljak válogatás nélkül? Vagy a válogatási szempont csak olyan lehet ami a legtöbb embernek tetszik, elfogadott? Ügyes vagy.

Csak futólagosan jártam utána de úgy láttam h egy ilyen műtét fél - 1 millió forint. Megengeded h ez nekem ne legyen szimpatikus h valaki ennyit költ magára és a gyakorlati haszna kb annyi h többen bámulják meg az utcán? (Jah, önbizalom kell, mintha olyan sok ember lenne aki teljesen elégedett a testével...)

Nyilván vannak kivételek!! (ezt most nem részletezem h sztem ki kivétel) de azért bevallhatjuk h a butább emberek azok akik ennyire durván ráfekszenek a külsejükre mert belül nincs semmi.. Inkább ez a visszataszító nem maga a szilikonmell.

2016. júl. 25. 09:22
 7/15 anonim ***** válasza:
71%
Minden nő azt kezd a testével, úgy formálja, ahogy akarja, de a férfiaknak se tetszhet mindenki, vagy minden, így pl. a szilikon mell van akinek etalon, van aki nem szereti. Annyi ilyen gyerekes vita van, hogy mi baj a molettebb nőkkel, vagy a rövid hajúakkal, hát semmi! Van akinek ez tetszik, van akinek más. Úgy állítod be, mint valami mentális zavart, holott ez csupán ízlés kérdése.
2016. júl. 25. 09:40
 8/15 anonim ***** válasza:
27%

Akik ennyire ellenzik, azoknak szerintem még nem sok dolguk volt nőkkel. Vagy ha volt is, nem értenek hozzájuk.

Nem az alapján kéne megítélni egy lányt/nőt, hogy van-e szilikon a mellében vagy nincs. Ettől semmivel sem lesz kevesebb, illetve több sem. Ugyan olyan emberek ők is, mint bárki más.

Sőt fogadni mernék rá, hogyha megismernétek egy nagyon rendes lányt/nőt, akivel kölcsönös a szimpátia, vonzalom és nagyon jól éreznétek magatokat mellette, nagyon jól működne vele a párkapcsolat, csak kiderülne róla, hogy szilikon mellei vannak, akkor biztos, hogy nem utasítanátok el.

2016. júl. 25. 09:41
 9/15 anonim ***** válasza:
59%

Emberek, ne már

És mi van olyankor ha azért van a mellébe mert lefogyott és egyszerűen muszáj volt berakatni,mert annyira deformált lett a teste . Akkor ha megtudjátok akkor egyből lapát van? Konkrétan egészségügyi okokból van az ott nem pedig kedvtelésből. Azért nem kell ennyire ítélkezni. Van akinek meg van a megfelelő oka rá.

Kérdezzetek előbb aztán tessék mérlegelni.

2016. júl. 25. 11:31
 10/15 anonim ***** válasza:
71%
Nincs semmi baj az olyan emberekkel, azt is lehetne ilyen alapon kérdezni, hogy mibajuk azoknak, akik csak vizet isznak?
2016. júl. 25. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!