Az olyan embereknek mibajuk akiknek csak az olyan nők tetszenek-kellenek akiknek nincs szilikon a mellében?
Nem is kell megérteni. Nyilván mindenki azt csinál amit akar a testével de ennyi erővel bármire rá lehet mondani h én nem értem h valakinek hogy tetszhet ez vagy h nem tetszhet az..
Amúgy meg azokra mondják akiknek már akkora a melle mint egy dinnye! Nem azokra akik normális kereteken belül élnek ezzel a lehetőséggel.
Nyilván más az amit írt is valaki h durván lefogyott és amorf a melle és orvosi jelleggel rakják helyre, vagy szilikonnal is pici a cici és azért van berakva h legyen melle az illetőnek de ne meséljétek már be nekem h az esetek 80 90 %-a nem az amikor valaki alapból tök jól néz ki csak azért cserélgeti egyre nagyobbakra a szilikont mert miért ne.. Igen vannak kivételek, és?
Azok ezt nem olvassák mert nem ilyen unalmas az életünk mint nekünk nyomorultaknak. :)
"ha valakinek nem tetszik a saját teste, had ő döntse már el hogy alakít-e rajta vagy sem"
Kérdező, te nem vagy normális! Hadd döntse el ő, hogy alakít-e rajta vagy sem, én meg hadd döntsem el, hogy tetszik-e nekem úgy vagy sem. Ne te akard már előírni, hogy milyen nők tetszhetnek másoknak!
Egyébként nekem nem tetszik a műmell, mint ahogy a szoláriumozott bőr vagy a festett haj sem tetszik. Ránézésre is ki lehet szúrni, ui. másképp áll a műmell, mint a valódi.
Nekem semmi bajom az olyan nőkkel, akik szilikonmellet csináltatnak. Elfogadom őket és éljenek boldogan. De barátnőnek nem kellenének.
Lehet itt szépíteni a dolgokat, de aki megcsináltatta, annak volt valami frusztrációja vagy felszínes. Persze, nyugodtan mondhatjátok, hogy nem így van, de előtte kérdezzetek meg a dologról egy pszichológust is.
És én is azt tapasztaltam, amit a pszichológusok mondanak. Az összes nő, akit ismerek és műmellű, frusztrált vagy buta, mint a föld. Egy ilyen nőre, pedig nem tudok társként tekinteni.
Az igaz, hogy mindenki eldöntheti, hogy mit csinál a testével. De az is igaz, hogy én is eldönthetem, hogy kell e az illető vagy csak mosolygok rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!