Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az olyan embereknek mibajuk...

Az olyan embereknek mibajuk akiknek csak az olyan nők tetszenek-kellenek akiknek nincs szilikon a mellében?

Figyelt kérdés
Hát nem teljesen mindegy hogy van-e benne vagy sem? A lènyeg hogy jól nèzzen ki ès illjen az alakjához...

2016. júl. 25. 08:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
8-as ès 9-es, ezt èn sem tudtam volna szebben, èrthetőbben megfogalmazni, meg ha valakinek nem tetszik a saját teste, had ő döntse már el hogy alakít-e rajta vagy sem. Meg az ha valakinek van rá pènze ès szeretnè, mièrt ne? Èn fèrfikènt úgy vagyok vele hogy nekem mindegy hogy kis vagy nagy vagy szilokonos mellű egy nő, èn az összhangot nèzem, bár fordult már olyan velem elő hogy olyan lányba szerettem bele mèg tinikènt aki külsőre egyáltalán nem tetszett... Szóval a lènyeg hogy èn valahogy nem tudom megèrteni az olyan embereket akiknèl ez kizáró indok.
2016. júl. 25. 12:19
 12/15 anonim ***** válasza:
58%

Nem is kell megérteni. Nyilván mindenki azt csinál amit akar a testével de ennyi erővel bármire rá lehet mondani h én nem értem h valakinek hogy tetszhet ez vagy h nem tetszhet az..

Amúgy meg azokra mondják akiknek már akkora a melle mint egy dinnye! Nem azokra akik normális kereteken belül élnek ezzel a lehetőséggel.

Nyilván más az amit írt is valaki h durván lefogyott és amorf a melle és orvosi jelleggel rakják helyre, vagy szilikonnal is pici a cici és azért van berakva h legyen melle az illetőnek de ne meséljétek már be nekem h az esetek 80 90 %-a nem az amikor valaki alapból tök jól néz ki csak azért cserélgeti egyre nagyobbakra a szilikont mert miért ne.. Igen vannak kivételek, és?

Azok ezt nem olvassák mert nem ilyen unalmas az életünk mint nekünk nyomorultaknak. :)

2016. júl. 25. 13:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"ha valakinek nem tetszik a saját teste, had ő döntse már el hogy alakít-e rajta vagy sem"

Kérdező, te nem vagy normális! Hadd döntse el ő, hogy alakít-e rajta vagy sem, én meg hadd döntsem el, hogy tetszik-e nekem úgy vagy sem. Ne te akard már előírni, hogy milyen nők tetszhetnek másoknak!

Egyébként nekem nem tetszik a műmell, mint ahogy a szoláriumozott bőr vagy a festett haj sem tetszik. Ránézésre is ki lehet szúrni, ui. másképp áll a műmell, mint a valódi.

2016. júl. 25. 14:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem semmi bajom az olyan nőkkel, akik szilikonmellet csináltatnak. Elfogadom őket és éljenek boldogan. De barátnőnek nem kellenének.

Lehet itt szépíteni a dolgokat, de aki megcsináltatta, annak volt valami frusztrációja vagy felszínes. Persze, nyugodtan mondhatjátok, hogy nem így van, de előtte kérdezzetek meg a dologról egy pszichológust is.

És én is azt tapasztaltam, amit a pszichológusok mondanak. Az összes nő, akit ismerek és műmellű, frusztrált vagy buta, mint a föld. Egy ilyen nőre, pedig nem tudok társként tekinteni.

Az igaz, hogy mindenki eldöntheti, hogy mit csinál a testével. De az is igaz, hogy én is eldönthetem, hogy kell e az illető vagy csak mosolygok rajta.

2016. júl. 25. 15:44
 15/15 Scav ***** válasza:
93%
Azt csinál mindenki a testével, amit akar. Én is szabadon eldönthetem, nekem mi tetszik. Ennyi. Nem a szilikonnal van a baj, hanem az ésszerűtlen felhasználással, amikor a testéhez nem illik a mell mérete vagy alakja.
2016. júl. 27. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!