Szerintetek az ér valamit akinek 40ezres airmaxe van és csupa csupa nike cucca viszont nincs érettségije vagy az aki tanul és neki nem kellenek ezek a kapitalista divat cuccok?
Attól még ,hogy valaki nem vágyik ezekre a cikkekre még nem jelenti azt,hogy pénznélküli.
Engem csak az idegesít,hogy a legtöbben nem az észt hanem a kinézetet és a felszínességet értékelik.
black friday=vegyünk rengeteg felesleges szart féláron.
"megkapom a fizum elb*aszom egy napalatt a media marktban" stb . :D
Köszi a kijavitást igazad van ez konzumizmus.
Ha valaki divatosan akar élni és van rá pénze, akkor tegye. Mi ezzel a baj? Ha érettségi nélkül átveszi az apja cégét és jól vezeti, hát tegye. Van gazdag és jól öltözött barátom, aki teljes mértékben szerény.
Attól pedig nem lesz valaki jobb, hogy van érettségije és csak szürke vagy egyszerű ruhákat vesz. Ettől még lehet rossz ember, aki másokat hátba szúr vagy bármi...
Black Friday-en is mi a felesleges? Nekem pl. a tanuláshoz, a számítógépes tervezéshez jól jött volna egy nagyobb monitor. A zenehallgatáshoz egy jobb füles, még ha nem is vagyok audiofil, de az átlagnál jobb a hallásom.
Ha pedig valaki a fizuját elnyomhatja erre, hát tegye. Inkább azzal foglalkozom, hogy nekem miért nincs rá lehetőségem, mert ezzel többre megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!