Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk! Szeretitek a magas...

Fiúk! Szeretitek a magas lányokat?

Figyelt kérdés
170 +-ra gondolok kábé. Nektek bejön?

2017. ápr. 16. 10:51
 81/93 anonim ***** válasza:
Engem is kiröhögtek a magas lányok -na jó,még sosem röhögtek ki xd- mégsem nézek rájuk rossz szemmel
2017. máj. 1. 19:18
 82/93 anonim ***** válasza:

80

Azok a fiúk is felszínesek. Szerencsére a világ nem úgy működik, hogy mentesülünk a bűn alól, ha más is elkövette. Csakhogy értsd, attól még, hogy a szomszéd Jóska is lopja a termésem, engem ugyanúgy megbüntetnek, ha én is lopok.

Egyébként meg nem vagy magas, szóval szerintem lódítasz. Ha ovis esetekről van szó, az nem számít, ugye tudod?

2017. máj. 1. 20:48
 83/93 A kérdező kommentje:
Hogyisne, lódítok. Mert ez nekem olyan jó érzés. Igaz, hogx körül vagyok véve a 160 cm - s oszt. társaimmal. Igaz, hogy 3 fiú kivételével mindenkinél magasabb vagyok az osztályban. De neem, nyilván hazudok,m ert miért ne
2017. máj. 2. 17:54
 84/93 A kérdező kommentje:
Hogyisne, lódítok. Mert ez nekem olyan jó érzés. Igaz, hogy körül vagyok véve a 160 cm - s oszt. társaimmal. Igaz, hogy 3 fiú kivételével mindenkinél magasabb vagyok az osztályban. De neem, nyilván hazudok,m ert miért ne
2017. máj. 2. 17:56
 85/93 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2017. máj. 2. 18:39
 86/93 A kérdező kommentje:
14, basszus. Épp ezért kérdezem, mivel még nőhetek is. Azért nem akartam írni, mert nem vettetek volna komolyan
2017. máj. 2. 18:46
 87/93 anonim ***** válasza:

Az instán olvastam még egy idézetet

"Minden alacsony lány magas fiúra,minden magas lány alacsony fiúra vágyik"

Nem szó szerint ez volt,de valami ilyesmi xd valami tallgirls oldal rakta ki xd

2017. máj. 3. 01:07
 88/93 anonim ***** válasza:

86

Jajj, hát iskolás korban még a lányok a magasabbak többségében.

Az meg a másik, hogy általánosban mindenkit csúfolnak valamiért. Örülj neki, hogy téged csak a magasságod miatt.

Elnézést, én azt hittem, hogy 18+-os a kérdező.

2017. máj. 3. 09:58
 89/93 A kérdező kommentje:

Hát, ha így nézzük :\

Neem, felnőttként semmi bajom nem lenne a magasságommal, sőt :)

2017. máj. 3. 18:10
 90/93 anonim ***** válasza:
Régen én se akartam magas lenne de most már teljesen elégedett vagyok vele szerintem sokkal jobb h magas vagyok:)es amugy én kb 2eve ekkora vagyok
2017. máj. 3. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!