Fiúk! Szeretitek a magas lányokat?
már nem azért, de szerintem van egy kis különbség a kettő között. ő konkrétan az undorító szót használta a magas nőkre.
én csupán annyit mondtam, hogy a magasabb fiúk a bejövősek nálam. Nagyon sajnálom, ha ilyen nehéz különbséget tenni az előítélet és az ízlés között :(
16
Szóval ha rólad van szó, akkor ízlésnek nevezed, ha más válogat, az előítélet. :)
Mindketten felszínesek vagytok, mert egy teljesen lényegtelen tényező alapján válogattok.
voltam már szerelmes nálam alacsonyabb fiúba is, semmi bajom velük. csak magam mellett egy magasabb fiút tudnék elképzelni... ennyi.ezt hívják ideálnak... ha beleszeretnék egy 165 cm- s fiúba, akkor nyilván nem dobnám el magamtól csak ezért. én aztán pont nem az a fajta vagyok, aki magasság alapján ítél. viszont aki leundorítózza a magas lányokat... na az a felszínes dolog.
hihetetlen, hogy egy ártatlan megjegyzés miatt ennyit kelljen magyarázkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!