Fiúk! Szeretitek a magas lányokat?
Csak én elég alacsony vagyok.
Az első szerelmem magasabb volt nálam kb fél fejjel.Ő kijelentette,hogy nem jár alacsonyabb fiúval.-Pedig azt mondta,hogy semennyire sem felszínes.Meg hát még álandóan gazdag fiúkról álmodozott.Ja,tényleg nem felszínes.- De az elején szerintem megszerezhettem volna,csak akkor voltam 15-16 éves és fogalmam sem volt,hogy bánjak a lányokkal.Túl sokat tököltem vele.
Egy másik lány,aki fél fejjel magasabb volt nálam,az elvileg szerelmes volt belém.Mondjuk ő nekem nem tetszett.De nem is nagyon kezdeményezett
Aki most nagyon tetszik,az is magasabb,igaz itt nincs fél fej különbség.De ő tényleg egy 10/10-es csaj külsőre (mondjuk a tesóm szerint ronda,dehát nekem furcsa ízlésem van xd).Még nem beszéltem vele.Nem tudom,hogy megpróbáljak e kezdeményezni nála
amúgy szerintem mindenképp. :)
Abszolút nem akarok előítéletes lenni, de valamiért azt vettem észre, hogy a magas lányok sokszor kedvesebbek. úgy általánosságban. lehet, hogy azért is van ez, mert nagyon sok magas lányt zavar a magassága, ebből adódóan kicsit önbizalomhiányos. ezért nem is flegma/bunkó annyira. :)
kösz, az ilyenekre nem igazán vagyok kíváncsi, úgyhogy nem is akartam foglakozni vele.
viszont... most komolyan? A lábát? Szánalom :D
Amikor az a két csaj volt, 15-16 éves voltam és 162-163 cm magas.
Ezen kívül volt mégegy lány,aki tetszett.Vele kb egymagas voltam.Lehet hogy magasabb volt,lehet hogy alacsonyabb,nem tudom.Az elején nagyon kedves volt,de végül nem jött össze a dolog
Most 168 cm körül járok
Kösz,de nem érdekel a lába.Nincs lábfétisem :D mondjuk más van xd
Ezt én is tapasztaltam,hogy sokszor a magas lányok kedvesebbek.
De köztük is vannak köcsögök.Nem lehet általánosítani
na, te is észrevetted? :D
Persze, hogy nem lehet általánosítani, én a saját környezetemből indulok ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!