Fiúk! Szeretitek a magas lányokat?
És meg tudnád indokolni,hogy miért baj,ha alacsonyabb nálad?
Lenézed őket?Nem tartod őket férfinak?
51
Nem én vagyok az "undorítós", ilyet soha nem mondanék nőre, max ha a viselkedésével ezt kiérdemli.
Csak zavar a kettős mérce, mint már írtam. Én szívesen járnék magasabb lánnyal is, de ugye nektek mindig magasabb pasi kell. De a magasabb lányok már kevesebb fiú közül válogathatnak, aztán sírnak, ha nem kellenek senkinek, holott lehet, hogy egy pár centivel alacsonyabb fiú élete párja lehetne.
50-es voltam.
tudom, hogy nem te vagy :)
sokan így is frusztráltak vagyunk, azért nem járunk kisebb fiúkkal. de értem, mire gondolsz
De akkor nem gondoltok rosszat az alacsony fiúkról?
Miért vagy frusztrált?És mi az a magasság,aminél már szóba állnál egy fiúval?170?173? Vagy több?
55
Jó fele kapisgálsz. A magas lányok lenézik az alacsony fiúkat. Ez amolyan státusz dolog. És az a félemetes, hogy a legtöbb lány így gondolkodik. Itt nem érzelmekről van szó, hanem, hogy kit tud jobb palit befogni magának, akivel jól mutat az utcán/az esküvői fotón/a facebook profilképen. Minél nagyobb a különbség a magasságuk között, annál "eredményesebb" a lány. Egy alacsonyabb fiúval (még ha csak egy-két centiről is van szó) mutatkozni tré, gáz, ciki.
Viszont ez a felszínesség csimborasszója. De ezt tudják ők is, ezért is ez a legsértőbb szó, amit csak nőre mondhatsz, hogy felszínes. Mert hát nagyrészt igaz. Ezért fájó. a kellemetlen igazság fáj. Mert hát ugye amellett, hogy a lánynak van egy szupipasija, még az intelligenciáját is fitogtatnia kell. Persze ez legtöbbször kimerül abban, hogy közhelyes (legrosszabb esetben Oravecz-)idézeteket posztolgat a facebook-on. Viszont, ha rásütik, hogy felszínes, akkor oda az illúzió... Tulajdonképpen az intelligenciáját vonják kétségbe. A kérdező is ezért hárít.
Egyszer a buszon utaztam,állni kellett mert nem volt helyem.És a 4-es ülésben ült 3 lány,mind3 elég magas volt.És szóltak,hogy üljek le melléjük.
Nem gondolom,hogy lenéztek volna.Vagy igen?
57
Nyilván nem. Ez csak egy sima udvariassági gesztus volt. Semmi köze ahhoz, amit írtam.
Én a párválasztásról beszéltem. A legtöbb lány szemében az alacsonyabb fiú olyan, mint a sérült áru. Nem kell nekik, gagyi, nem lehet vele mutatkozni, meg flancolni.
Azt persze sohasem írtam/gondoltam, hogy minden lány ilyen. De sajnos a többség ilyen!
Itt az oldalon is több száz ehhez hasonló kérdés van.
A nők többsége a külsőségek rabja. Ez élteti a divatot. Hogy nézek ki? Mi van ha ilyen göncben látnak? stb.
A pasik terén is ez a helyzet. Az a jó, ha feszülhet a mellkas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!