Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Depressziós vagyok. Mit...

Depressziós vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Leoltó válaszokat nem kérek, így is rossz kedvem van. Nincs kedvem kimozdulni itthonról, állandóan letört vagyok, sokszor tudnék sírni, szinte sosincs jókedvem. L/25
2017. ápr. 12. 20:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Írj a magánéletedről, körülményeidről. Nem véletlenül lesz valaki depressziós. Az okokat kell feltárni.
2017. ápr. 13. 07:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Diagnosztizált depresszió, szorongás, szocialfóbia. Pszhiáterhez járok. Gyógyszerek nélkül nem tudnék az utcára menni. Műkődési zavara van az agyamnak. Kicsit segítenek a bogyók. De a többi rajtam múlik. Akareterő kell hozzá nem is kicsi. Akkor is megyek és csinálom a dolog mikor rosszul vagyok és csak feküdnék. Az elején piszok sz.ar aztán a végén tök büszke vagyok magukra, a környezetem is. És jól erzem magam. Tanácsolom menj pszichiáterhez.
2017. ápr. 13. 11:50
 13/14 anonim válasza:

Szerezz egy fiúhavert aki szívesen lóg veled egész nap. A fiúk sokkal őszintébbek, humorosabbak. Rám a barátnők soha nem tudtak hatást gyakorolni, mindig a fiúkkal jöttem ki jobban és csak velük tudtam lelkizni anélkül, hogy szépítgetnék a legalja helyzetemet.

+ha az ellenkező nemmel találkozik az ember akkor ösztönösen rendbe szedi magát, hogy szép legyen még akkor is ha nincs köztük semmi. sminkelés, szépen felöltözni..na ez javít még csak sokat a hangulatodon...!

Ne kövesd el azt a hibát, hogy teljesen elzárkózol a világtól. Onnan már aligha van visszaút.

16/L

2017. ápr. 14. 00:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Na, ezért vagy depressziós, mert egy savanyú, humortalan ember vagy és semmiben nem látod a pozitívumot. Írok egy poénos választ hogy feldobjon, erre 0%-ra lepontozza. Gratulálok. Az ilyenen kár segíteni.
2017. ápr. 18. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!