Depressziós vagyok. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Leoltó válaszokat nem kérek, így is rossz kedvem van. Nincs kedvem kimozdulni itthonról, állandóan letört vagyok, sokszor tudnék sírni, szinte sosincs jókedvem. L/252017. ápr. 12. 20:31
11/14 anonim válasza:
Írj a magánéletedről, körülményeidről. Nem véletlenül lesz valaki depressziós. Az okokat kell feltárni.
12/14 anonim válasza:
Diagnosztizált depresszió, szorongás, szocialfóbia. Pszhiáterhez járok. Gyógyszerek nélkül nem tudnék az utcára menni. Műkődési zavara van az agyamnak. Kicsit segítenek a bogyók. De a többi rajtam múlik. Akareterő kell hozzá nem is kicsi. Akkor is megyek és csinálom a dolog mikor rosszul vagyok és csak feküdnék. Az elején piszok sz.ar aztán a végén tök büszke vagyok magukra, a környezetem is. És jól erzem magam. Tanácsolom menj pszichiáterhez.
13/14 anonim válasza:
Szerezz egy fiúhavert aki szívesen lóg veled egész nap. A fiúk sokkal őszintébbek, humorosabbak. Rám a barátnők soha nem tudtak hatást gyakorolni, mindig a fiúkkal jöttem ki jobban és csak velük tudtam lelkizni anélkül, hogy szépítgetnék a legalja helyzetemet.
+ha az ellenkező nemmel találkozik az ember akkor ösztönösen rendbe szedi magát, hogy szép legyen még akkor is ha nincs köztük semmi. sminkelés, szépen felöltözni..na ez javít még csak sokat a hangulatodon...!
Ne kövesd el azt a hibát, hogy teljesen elzárkózol a világtól. Onnan már aligha van visszaút.
16/L
14/14 anonim válasza:
Na, ezért vagy depressziós, mert egy savanyú, humortalan ember vagy és semmiben nem látod a pozitívumot. Írok egy poénos választ hogy feldobjon, erre 0%-ra lepontozza. Gratulálok. Az ilyenen kár segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!