Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban élő nők...

Párkapcsolatban élő nők véleményére vagyok kíváncsi? Kort is írjatok légyszíves.

Figyelt kérdés
Ha most feltűnne egy magabiztos, céltudatos, vonzó, sportos férfi, aki megbízható és őszinte. És van benne valami, amitől még izgalmasabb. És közeledne feléd, szeretne jobban megismerni. Nyitott lennél az ismerkedésre, úgy hogy tudod, hogy több is lehet, és közben van egy párkapcsolatod?
2017. ápr. 7. 10:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem max laza kapcsira ha megfeleloen tamogatna havi 1 millaval de a parom is tudna rola
2017. ápr. 7. 12:22
 12/17 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem, több ok miatt sem.

Egyrészt nem szeretném átverni és megbántani a férjemet, mert szeretem őt és nem akarom elveszítenj, másrészt nekem erre sem időm, sem energiám nem lenne.

Sőt, mondok valamit: ha valamilyen ok folytán véget érne a házasságom, a legutolsó gondolatom lenne, hogy férfiakkal ismerkedjek, a nyugira és az egydüllétre szavaznék, legalábbis egy hosszabb időre biztos.

2017. ápr. 7. 12:25
 13/17 anonim ***** válasza:
Csak úgy halkan megjegyzem, hogy a "szeretne jobban megismerni" nem feltétlen azt jelenti, hogy nyomul rád, vagy meg akar döngetni.
2017. ápr. 7. 12:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen, de az esetek 95%-ában igen. A tapasztalataim szerint legalábbis. Hát bocs, hogy rögtön erre asszociáltam, na.
2017. ápr. 7. 12:43
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kellett lepontozni a 9. válaszolót.

Olyan helyzetben szerintem sokan átgondolnák a dolgot, csak hát a nőknek ilyet nem illik hangoztatni (de amikor a férfi lép félre akkor jön a "biztosan elhanyagoltad magad/valamit nem adtál meg neki stb.).

Én nem nyitnék az úr felé, hat éve imádom a párom, lelkitárs is egyben, szörnyű lenne ezzel megerőszakolni a felépített kis világunkat.

2017. ápr. 7. 12:51
 16/17 Sunshinedoll ***** válasza:
Megcsalni nem hiszem, hogy megcsalnám a párom, bár nyilván nem tudhatom, hogy reagálnék az adott helyzetben. Ha tényleg nagyon vonzó, és bajok vannak a párkapcsolatommal, akkor előbb inkább szakítanék. De jelenleg megvagyok a párkapcsolatban.
2017. ápr. 7. 13:56
 17/17 anonim ***** válasza:

Igen, nyitott lennék az ismerkedésre, hisz férfi és nő között is nyugodtan lehet barátság, nincs megszabva, hogy nő csak nővel barátkozhat. Sőt, ha a későbbiekben is szimpatikusnak találom, akkor bemutatnám a páromnak is, ha az illető barátnőt keres arra az esetre pedig van pár szingli nő ismerősünk, esetleg megpróbálnánk őket összehozni.

Szóval: attól hogy párkapcsolatban élek még szerintem lehetnek hímnemű barátaim.

2017. ápr. 7. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!