Párkapcsolatban élő nők véleményére vagyok kíváncsi? Kort is írjatok légyszíves.
Biztos, hogy nem, több ok miatt sem.
Egyrészt nem szeretném átverni és megbántani a férjemet, mert szeretem őt és nem akarom elveszítenj, másrészt nekem erre sem időm, sem energiám nem lenne.
Sőt, mondok valamit: ha valamilyen ok folytán véget érne a házasságom, a legutolsó gondolatom lenne, hogy férfiakkal ismerkedjek, a nyugira és az egydüllétre szavaznék, legalábbis egy hosszabb időre biztos.
Nem értem miért kellett lepontozni a 9. válaszolót.
Olyan helyzetben szerintem sokan átgondolnák a dolgot, csak hát a nőknek ilyet nem illik hangoztatni (de amikor a férfi lép félre akkor jön a "biztosan elhanyagoltad magad/valamit nem adtál meg neki stb.).
Én nem nyitnék az úr felé, hat éve imádom a párom, lelkitárs is egyben, szörnyű lenne ezzel megerőszakolni a felépített kis világunkat.
Igen, nyitott lennék az ismerkedésre, hisz férfi és nő között is nyugodtan lehet barátság, nincs megszabva, hogy nő csak nővel barátkozhat. Sőt, ha a későbbiekben is szimpatikusnak találom, akkor bemutatnám a páromnak is, ha az illető barátnőt keres arra az esetre pedig van pár szingli nő ismerősünk, esetleg megpróbálnánk őket összehozni.
Szóval: attól hogy párkapcsolatban élek még szerintem lehetnek hímnemű barátaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!