Párkapcsolatban élő nők véleményére vagyok kíváncsi? Kort is írjatok légyszíves.
Nem érdekelne, mert nálam a nem az nemet jelent. A másik dolog meg az, hogy csak egy féreg kezdene nyomulni egy olyan nőre, akinek van párja. Egy rendes férfi nem tenne ilyet. Szóval ez is sokat mondana a személyiségéről.
22
"egy magabiztos, céltudatos, vonzó, sportos férfi, aki megbízható és őszinte"
Aki megbízható meg öszinte, annak eszébe sem jutna egy kapcsolatban élö növel kikezdeni.
Ha meg magabiztos, vonzó - akkor nincs is szüksége erre.
Eleve egy ilyen férfi nekem nem pozitív, mert öntelt, azt hiszí, neki mindent lehet, de akármilyen is lenne, a párom a PÁROM és nem véletlen.
Eleve nem jól indul a dolog. Párkapcsolatban élőre nyomulni, te szerinted, ha lát nála jobbat, arra nem fog nyomulni? Dehogynem.
Másfelől gerinctelenség a msikkal szemben, akkor inkább mondja meg a nő, hogy vége, de ne a háta mögött kavarjon.
Nem.
A férjem is magabiztos, céltudatos, számomra vonzó (mackós, nekem az jön be), megbízható és őszinte, emellett a mai napig izgalmas ember és szeretem minden porcikáját, eszembe se jutna valami random valakire lecserélni, csak mert új és ismeretlen. Ráadásul megvan a véleményem azokról az emberekről, akik foglalt emberre nyomulnak és nem éppen a fenti jelzőket használnám rájuk.
29/N
Most már nem, de ezt megtettem már.
Férjhez mentem egy férfihez akivel az életünk egy állóvíz lett. Szerelem megszünt, minden eltünt, talán soha sem volt igazán. Ès akkor jött a mostani férjem. A nagy Ö pont ahogy leírod, magabiztos és minden meg volt benne ami nekem hiányzott.
Habár nagyon kivoltam idegileg, de sikerült elválnom, és új életet kezdeni.
A második férjemmel 10 éve vagyunk együtt és 5 éve házasok, gyerekekkel. Nem senki más nem kellene. Persze egy rakat problémánk van, de a szerelem még mindig meg van. Igen ö a nagy Ö.
Én 40 vagyok, házas nő. 2 okom is van, amiért nem kezdenék mással:
Nem lenne helyes
A kezdeti, új miatti izgalom idővel alábbhagy, tehát nem lenne értelme emiatt felrúgni egy jól működő házasságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!