Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért zavarja az embereket...

Miért zavarja az embereket az, ha sajnálom magam?

Figyelt kérdés
Ha már senki sem teszi, akkor én miért vonjam meg magamtól? Nem tehetek arról, hogy mindenki egy érzéketlen pszichopata, hogy figyelmen kívül hagyja a másik érzéseit.
2017. ápr. 6. 22:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Azt, hogy sajnálod magad senkit nem érdekel, de ha másoknak sajnáltatod magad és állandóan rinyálsz, miközben nem csinálsz semmit, hogy javíts a helyzeteden, akkor az nyilván idegesítő.

Másrészt az önsajnálattal még egy probláma sem oldódott meg. Ha azt az energiát, amit picsogásra és önsajnálatra vesztegetsz inkább arra fordítanád, hogy megoldd a problémáid, már nem lenne min picsognod.

2017. ápr. 7. 11:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Engem sem zavart tökre, míg elém nem került az önsajnálatod. Ráadásul szerinted akit nem érdekelsz, az érzéketlen pszichopata. Tehát Te vagy, mások le vannak tojva. Erre benyögöd, hogy mindenki egoista barom (aki nem foglalkozik VELED).

Nem vagy te egy icipicit önző? Kiírsz egy ilyen kérdést nagy nyílvánosság elé, és elvárod, hogy mindenféle ok nélkül érezzenek együtt veled. Mert Neked most hatalmas világfájdalmad van -fakadjon az bármiből-.

Te, ha bármi bajom van, lerendezem magamban, vagy legfeljebb az érintettel. Nem állok ki az "utcára" mindenkit leszólva, hogy miért nem érdekli őket az én hatalmas problémám...

2017. aug. 3. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!