Miért sajnálom meg az embereket?
Figyelt kérdés
van,hogy valakivel szörnyen érzem magam mégis talkozok velük szánalomból.
be akarom már ezt fejezni.veletek is volt már ilyen ?
2016. dec. 31. 08:38
1/6 anonim válasza:
En amikor ilyen helyzetben vagyok, es sajnalom az illetot, hogy milyen szar lehet neki egyedul, vagy nelkulem, akkor mindig azt mondom magamnak, hogy basszus, nem en valasztottam, hogy igy elje az eletet. Azert mert o szanalmas, nekem nem kell sajnalnom erte. Miert nem tesz ellene? En is lehetnek ilyen, sajnaltathatnam is magamat erte, de inkabb teszek ellene, es probalok olyan lenni, aki mellett nem erzik az emberek szornyen magukat.
2/6 anonim válasza:
Azért mert (hozzám hasonlóan) túlteng benned az empátia. Én is pont ilyen vagyok ezen a téren.
3/6 anonim válasza:
Jó kérdés...Én is küzdök ezzel a dologgal.De gyanítom neked is ez áll a háttérben:
4/6 anonim válasza:
Én is egyedül vagyok.
Vannak esetleg emberek Debrecen környékéről?
27f
5/6 anonim válasza:
Ha elég messziről nézzük, még akár Pécs is lehet Debrecen környéke...
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a valaszokat :) megnyugodtam,hogy nem csak bennem teng túl az empátia. !
2017. jan. 1. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!