Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gáz ha a hajót jobban sajnálom...

Gáz ha a hajót jobban sajnálom, mint az embereket?

Figyelt kérdés
A péntek éjjel zátonyra futott Costa Concordia-ról van szó. Nagyon sziven ütött, hogy ez történt vele, mert gyönyörű hajó volt. Persze az embereket is sajnálom, de valahogy a hajó jobban foglalkoztat...
2012. jan. 15. 18:28
 1/8 anonim válasza:
87%
Hát érdekes, mert bármikor tudnak ugyanolyan hajót építeni. De azok az emberek akik meghaltak... Hát őket nem lehet újra megépíteni :S
2012. jan. 15. 18:33
 2/8 anonim ***** válasza:
33%
Nem
2012. jan. 15. 18:33
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
Igen,valahol egy kicsit gáz mert akármikor építenek még egy hajót.De az emberek halottak maradnak.
2012. jan. 15. 18:34
 4/8 anonim ***** válasza:
58%
Gondolom érdekelnek a hajók, így a hajó úgymond közelebb állt hozzád, mint a sok számodra idegen ember.
2012. jan. 15. 18:35
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
Engem se érdekel nagyon ismeretlenül ,idegen ember halála. Még a hajó se annyira, de ha érdekelnének a hajók, akkor valóban sajnálnám.
2012. jan. 15. 18:41
 6/8 A kérdező kommentje:

Igaz, hogy tudnak, de azért mégis kiborít, hogy mindez javarészt megsemmisült:

http://www.youtube.com/watch?v=USDXYlZ9UWU

Amúgy igen, tényleg érdekelnek :)

Az emberektől meg eddig több rosszat, mint jót kaptam, gondolom ez is közrejátszik.

2012. jan. 15. 18:41
 7/8 anonim ***** válasza:
43%

Gáz.

Te hajófil vagy.

2012. jan. 15. 21:14
 8/8 anonim ***** válasza:
4-es válaszadó vagyok. Nem tudom minek kellett lepontozni, nem mondtam, hogy helyes dolog ilyen esetben a tárgyat sajnálni, de legalább a kérdező nem képmutató.
2012. jan. 15. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!