Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki úgy érzi,...

Van itt olyan, aki úgy érzi, hogy elrontotta az életét?

Figyelt kérdés

Főleg olyanokat kérdezek, akik olyan végleges döntéseket hoztak, amivel jelentősen beszűkítették vagy elzárták maguk elől a változtatás lehetőségét.

Mit kezdtek ezzel a helyzettel? Kerestek még valami kiutat vagy várjátok, hogy elteljen az életetek?

Én kínomban írok ide, mert a lőtéri kutya nem kíváncsi rám. Pszichológusra nincs pénzem. Most már csak sorstársakat keresek, hátha könnyít elfogadni a helyzetemet. Ha itt nincs ilyen ember, akkor annak is örülnék, ha ajánlotok olyan oldalt, fórumot, ami aktív és ilyen témájú.

2017. ápr. 2. 10:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Engem annak idején a tanári pálya vonzott, esetleg a pszichológia, szóval inkább humán beállítottságú vagyok. Nem tudom, ezeket érdemes-e még ilyen későn elkezdeni. Kicsit parázok az egyetemtől. Azért nagyon biztató, amit írtál, köszönöm. Megnézem a lehetőségeket.
2017. ápr. 2. 16:15
 12/13 anonim ***** válasza:
1, Jelen; 2, Volt egy lehetőségem, hogy változtassak rajta, de rájöttem, ez az út sem lenne a megfelelő. Így jelenleg is a saját magam alkotta x helyzetben tengődök; 3, Egyre jobban a végét várom mindennek. Valahol nem hiszem el, hogy lehetne még jobb a helyzetem. Többféle könyvet olvastam ezzel kapcsolatban, de a gyakorlatban mindig elvérteztem velük, ami nem az adott könyv hibája, hanem csak az enyém.
2017. ápr. 2. 22:37
 13/13 A kérdező kommentje:
Mi történt veled, amivel ilyen helyzetbe hoztad magad?
2017. ápr. 3. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!