Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki 30 felett van is ugyerzi elrontotta az eletet?
Figyelt kérdés
ha igen miert?2014. jan. 11. 14:56
1/7 anonim válasza:
Igen, korán férjhez mentem, nem éltem ki magam.
3/7 anonim válasza:
Még nem döntöttem el igazán, de talán jobb is, ha nem zuhanok magamba. A mostani lehetőségeimből próbálom kihozni a legjobbat, és mindenkinek ezt javaslom. Inkább azt mondanám, hogy kicsivel több időt szántam olyanokra, akikre/amikre nem kellett volna...
4/7 anonim válasza:
Amúgy még nem teljesen vagyok harminc, de csak egy hajszál választ el tőle. Előző voltam.
5/7 anonim válasza:
Én is fél év múlva leszek 30.
És ugyanazt tudom mondani mint a 3-as.
Túl sok időt pocsékoltam el az életemből olyan emberekre akikre nem kellett volna. És túl sok olyat tettem ami helyett mást kellett volna.
6/7 anonim válasza:
Nem egészen ez a kategória, de én azt szúrtam el, hogy nem tanultam tovább, vagy szereztem több szakmát, mert egyrészt lusta voltam, másrészt azt hittem, ami van, azzal majd csak találok valamit, most meg piszok nehezen találok munkát.
7/7 A kérdező kommentje:
en meg nem egeszen a munkara gondoltam de vegul is azzal is el lehet rontani mindent de mindenfelekeppen ide irtam volna ki mert akkarmit kiirok mashova jo ha 1 valaszol,amugy nekem az a bajom hogy olyan emberre szantam az eletem ugy mint a tobbi valaszolok aki nem melto semmire
2014. jan. 11. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!