Lányok nektek mi volt a gyerekkori álmotok? Mi vagy ki szeretettek volna lenni? És milyen életet élni?
Nekem célom volt valami maradandót alkotni.. Pl színdarabot írni. Eddig nem írtam,de nincs veszve semmi, 24 éves vagyok.
Kiskoromban már 20évesen javában gyereket akartam nevelni, ezt nem bánom,hogy nem jött össze.
Disney hercegnő lenni Műanyagországban, ahol mindig süt a nap, a csapból Sprite folyik, a réten folyékony Milka csokit adó lila tehenek legelnek, meg az oroszlánok is vegánok és a zebrákkal haverkodnak... ja, és persze a legfontosabb a szőke kék szemű herceg a fehér lovon, aki mindig udvarias és holtáig hűséges, nem tudja mi az a foci meg az alkohol.
Végül csak egy úgynevezett "fogyasztó" lettem Műanyagországban, ahol persze mindig süt a nap, a csapból Sprite folyik, a réten meg lila tehenek legelésznek, de kiderült, hogy mindez csak kívülről fénylik, belülről "UV sugárzástól" meg "mesterséges alapanyagoktól" rothad. Az álnok oroszlánok meg csak divatból voltak vegánok, a szemem láttára falták a zebrákat. És hiába jött el a szőke kék szemű herceg egy seregnyi ezüst paripával, ha az "Óperenciántúlon" helyett csak egy ócska motelben vitt el az orgazmusig.
Nálunk 14 évesen (általános nyolcadik) fel kellett írni egy lapra a céljainkat. A múltkor a szüleim találták meg lakásfelújítás közben, én már rég elfelejtettem, eltelt azóta 8 év... Az állt rajta, hogy
1) Húsz évesen Budapesten fogok élni egyedül.
2) Azt fogom tanulni/dolgozni, amit szeretek.
3) Rágyújthatok majd a nyílt utcán is.
Mindegyik valóra vált, bár nemrég leszoktam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!